Dialogspillet

Dialogspillet er verdens bedste samtale. Det er den oplagte kærestegave.

Få mennesker har som det lille barn evnen til at udtrykke sine umiddelbare behov.  Det er tilsyneladende en evne de fleste af os langsomt taber efterhånden som vi vokser op. Først lærer vi at udtrykke os, og derefter begynder vi at tale om alt muligt andet end vores behov og hvordan vi selv kan få dem opfyldt - og hvordan vi kan hjælpe andre med at få deres behov, ønsker, drømme og længsler opfyldt.

På samme måde er det i mange parforhold. I starten - mens vi er forelskede og kæresten er det mest fantastiske væsen i hele universet – kan vi føre lange, dybe, nære og meningsfulde samtaler. Aftener og nætter, hvor timerne forsvinder mens vi nysgerrigt og fordomsfrit udveksler tanker og følelser i timevis.

I mange parforhold forsvinder de dybe, varme og nære samtaler ligeså stille – og erstattes af snak om hverdag, madpakker, pligter og problemer. Og hvor der før var samtaler om vores behov - og grænser -  er der nu skænderier om hvorfor den anden ikke kan eller vil opfylde vores behov og respektere vores grænser.

Køb dialogspillet

Dialogspillet er udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i samtalerne. Sammen med ”7 regler for god dialog” bringer spillet de dybe samtaler tilbage i jeres forhold.

Dialogspillet er udviklet som værktøj til Parterapi og kommunikationstræning - men det kan sagtens stå alene som inspirationskilde til bedre kommunikation i jeres parforhold. Og så er det sjovt, nært og varmt at spille det med kæresten!

Dialogspillet er den perfekte kærestegave. Bestil det til dig og kæresten - eller få det sendt direkte hjem til ham eller hende du gerne vil spille dialog med. Prøv Dialogspillet - det giver dybde, nærhed, tillid, respekt og varme. For dybe samtaler ER den lim, der holder sammen på jeres forhold.

Dialogspillet består af 60 kort med 360 spørgsmål til dig og din kæreste om blandt andet parforhold, familie, job, kærlighed, værdier og drømme. Spillet leveres i en flot trækiste - komplet med

  • 60 kort med spørgsmål, spillevejledning og terning
  • Nye ekstra-øvelser og teknikker til at fastholde ikke bare kommunikation, men også nærhed og intimitet i parforholdet
  • ekstra "7 regler for god Dialog"-postkort.

Køb spillet her

Fakta om Dialogspillet

  • Indeholder 360 spørgsmål til den dybe samtale
  • Terning og spilleregler
  • Ekstra øvelser og teknikker til at fastholde ikke bare god kommunikation, men også nærhed og intimitet i parforholdet
  • "7 regler for god Dialog"-postkort.
  • Leveringstid: Afsendes normalt samme eller følgende følgende hverdag.

Hvis du vil forhandle Dialogspillet i din egen butik eller bruge det som værktøj og redskab i din egen praksis, så kontakt mig for at høre om vilkår og rabatter.

Indkøbskurv
Scroll to Top