Tilbud!

Par-spil med kæreste-samtalekort: Dialogspillet af Tomas Friis

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 229,00 kr..

Dialogspillet af Tomas Friis

Kategori:

Dialogspillet er verdens bedste samtale. Det er den oplagte Valentinsgave, Julegave eller Fødselsdagsgave

10.000 timers parterapi og mandecoaching over de seneste 15 år, er det grundlag jeg har lavet Dialogspillet på.
✓ Styrk den kærlige forbindelse til dig og din partner.
✓ Træn at være mere oprigtige overfor hinanden.
✓ Find dybere nærhed og intimitet mellem jer.

Få mennesker har som det lille barn evnen til at udtrykke sine umiddelbare behov.  Det er en evne de fleste af os langsomt taber efterhånden som vi vokser op. Først lærer vi at udtrykke os, og derefter begynder vi at tale om alt muligt andet end vores behov og hvordan vi selv kan få dem opfyldt – og hvordan vi kan hjælpe andre med at få deres behov, ønsker, drømme og længsler opfyldt.

På samme måde er det i mange parforhold. I starten – mens vi er forelskede og kæresten er det mest fantastiske væsen i hele universet – kan vi føre lange, dybe, nære og meningsfulde samtaler. Aftener og nætter, hvor timerne forsvinder mens vi nysgerrigt og fordomsfrit udveksler tanker og følelser i timevis.

I mange parforhold forsvinder de dybe, varme og nære samtaler ligeså stille – og erstattes af snak om hverdag, madpakker, pligter og problemer. Og hvor der før var samtaler om vores behov er der skænderier om hvorfor den anden ikke kan eller vil opfylde vores behov.

Dialogspillet er udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i samtalerne. Sammen med ”7 regler for god dialog” bringer spillet forelskelsens dybe samtaler tilbage i jeres forhold.

Dialogspillet er et par-spil udviklet som værktøj til Parterapi og kommunikationstræning – men det kan sagtens stå alene som inspirationskilde til bedre kommunikation i jeres parforhold. Og så er det sjovt, nært og varmt at spille det med kæresten!

Dialogspillet er den perfekte kærestegave (eller Valentines-, værtinde-,  fødselsdags-eller julegave)

Bestil det til dig og kæresten – eller få det sendt direkte hjem til ham eller hende du gerne vil i dybere dialog med. Prøv Dialogspillet – det giver dybde, nærhed, tillid, respekt og varme. For gode samtaler ER den lim, der holder sammen på jeres forhold.

Dialogspillet handler om dig og om jer – om parforhold, familie, job, kærlighed, intimitet, værdier og drømme. Spillet leveres i en lækker træ-æske – komplet med 60 samtalekort med spørgsmål, terning, og ekstra “7 regler for god Dialog”-postkort. Og som bonus; en “Pixibog” – 20 sider med øvelser der bringer endnu mere og endnu bedre kommunikation, nærhed intimitet og varme tilbage,

Bestilling:
Klik på “Tilføj til kurv” ovenfor. Du kan betale med kreditkort eller via webbank. Spillet sendes med DAO-pakkepost – typisk samme dag eller næste hverdag og er fremme på 2-4 hverdage.

Fakta om Dialogspillet

  • Indeholder 360 spørgsmål til den dybe samtale
  • Terning og spilleregler
  • “Pixibog” med øvelser og teknikker til at fastholde ikke bare god kommunikation, men også nærhed og intimitet i parforholdet
  • Pakket i en lækker gylden træ-æske med guldtryk; Du får lyst til at give det som gave
  • 7 regler for god Dialog“-postkort
  • Leveringstid: 2-4 hverdage
Vægt ,5 kg
Indkøbskurv
Scroll to Top