Personlig coaching i work life balance i Kbh, Hillerød & Holbæk

Skal coaching give dig en ny retning i livet?

Står du et sted i livet, hvor du har brug for at træffe et vigtigt valg?

Måske overvejer du karrierecoaching i forhold til arbejde eller uddannelse. Eller måske undrer du dig over, hvorfor livet blev, som det blev, og tænker, at der må være mere, uden at du kan sætte ord på, hvad du mangler?

Det kan også være, at dit liv har ”smagt af leverpostej” så længe, at du ikke længere kan mærke dine egne værdier og det, der giver dig glæde. Og måske er du ligefrem i risiko for at få stress eller en depression.

Der er mange grunde til at opsøge coaching. Og uanset hvad din grund er til at læse om coaching nu, tror jeg godt, at jeg kan hjælpe dig.

Alt efter hvad dit problem er, kan det sagtens være, at ganske få sessioner er det, der skal til, for at du igen kan se din retning. Finder du ud af, at det er tiden til at gøre radikalt op med det liv, du har levet indtil nu, kan det selvfølgelig være, du vil få brug for støtte over en længere periode.

Er du ejerleder og har brug for coaching af dig eller medarbejdere, så læs mere her om Individuel coaching og supervision af ledere og medarbejdere.

Hvad gør coaching for dig?

Gennem coaching bliver du afklaret om, hvad der er vigtigt for dig i dit liv, og du lærer at sige til og fra, så du bliver leder i dit eget liv. Coaching hos mig er meget praktisk orienteret, og du lærer en masse om dig selv. Herunder hvad der sker, når du er sammen med andre, samt forebyggende konflikthåndtering, så du kan undgå konflikter uden samtidig at give afkald på dig selv.  Du får værktøjer, som du fremover kan bruge i mange forskellige situationer, og derfor ændrer coaching ofte mange andre problemer end det primære problem, der gjorde, at du opsøgte coaching.

Værktøjerne gør, at du fremover

 • får lettere ved at mærke dig selv og dine egne grænser
 • bedre kan gennemskue, hvad der sker mellem mennesker og hvorfor, så du kan være bevidst om, hvordan du opnår det, der er vigtigst for dig
 • tager ejerskab over dit liv – både privat og på jobbet

Er jeg den rette coach for dig?

Måske. Det kan du finde ud af ved at booke en uforpligtende minisession her eller ved at ringe 40 31 40 14.

Kan du mærke, at det her er den rette vej for dig, kan du også booke en session med det samme.

Du kan enten booke coaching i Holbæk, Hillerød eller Valby. Når vi har mødt hinanden den første gang, kan vi også tage nogle af de efterfølgende samtaler via telefon eller skype. Og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Hvad koster coaching?

Mine coachingsessioner koster 2.400 kroner for en fuld individuel session, der typisk varer 2 – 2½ time.

FAQ om Coaching

Spørgsmål og svar om individuel coaching. Nedenfor er samlet en række af de mest almindelige spørgsmål og svar omkring Coaching, eller life coaching, som det også kaldes. Hvis der er noget du gerne vil have uddybet, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvad er coaching?

 • Coaching er en struktureret samtalemetode, hvor coachen gennem spørgsmål hjælper klienten til at reflektere og få klarhed over tanker, ønsker og mål. Samtalemetoden kaldes nogle gange “Sokratesisk dialog” – efter den berømte filosof Sokrates.

Er coaching terapi?

 • Coaching er ikke rådgivning eller terapi. Terapi handler typisk om at behandle problemer, hvis årsag stammer fra fortiden – fx. barndommen. Det kan fx. være tale om angst, depression, tvangsmæssig adfærd osv. Coaching handler om fremtiden – der arbejdes med hvordan klientens adfærd og tankemønstre kan ændres i en mere positiv retning.
 • Coaching er heller ikke rådgivning, fordi alle løsningerne kommer fra klienten. Coachen hjælper med at finde dem frem, men siger ikke noget om, om den ene eller den anden løsning er bedre. For det ved klienten typisk bedst selv.

Er coaching kun for folk med problemer?

 • Nej! Coaching hjælper med at sætte fokus på dine egne evner, styrker og ressourcer. Meningen med coaching er at du selv indeholder “det hele”. Det, du får hjælp til, er at finde frem til alt det, du kan.
 • Med andre ord: Coachen stiller spørgsmål, som gør at du selv finder rigtige svar…

Hvorfor går man til coach?

 • Typisk fordi klienten synes, at livet indeholder for lidt af “det gode” og for meget af det, der ikke betyder så meget. Det kan være i forbindelse med livet som sådan (deraf begrebet Life coaching) eller det kan være på mere specifikke områder som fx. job og karriere, børneopdragelse, valg af uddannelse eller andre ting. Ofte har klienten sådan en følelse af manglende “lykke” – livet er ikke slemt, det er ikke lækkert, det er bare sådan lidt “leverpostej-agtigt”.

Hvordan foregår coaching?

 • Coaching gennemføres som personlige møder eller pr. telefon/mail. I min praksis foretrækker jeg at de indledende sessioner er personlige – så kan de evt. senere variere mellem personlig coaching og telefonmøder.
 • Sammen med coachen afdækkes din nuværende situation, ønskede mål og behov for ændringer. Sluttelig aftales det videre forløb for at understøtte processen frem mod den ønskede tilstand. Ved næste session taler vi om, hvad der er sket på fokusområderne siden sidst – og om dine evt. nye mål og ønsker.

Hvem kan bruge coaching?

 • Alle personer, der ønsker at blive bedre til at klare private eller karrieremæssige udfordringer.
 • De eneste klienter, jeg afviser, er klienter med misbrugsproblemer – man skal være stoffri og ædru i forbindelse med coachingen.
 • Psykisk syge vil jeg typisk henvise til behandling hos psykolog, psykoterapeut eller psykiater. Coaching kan være relevant også ifm. psykiske lidelser, men da kun i samarbejde med læge eller fx. psykolog.
 • Endelig skal klienten være mindst 18 år. Hvis du er mellem 15 og 18 år, kan coachingen sagtens foregå – men det kræver dine forældres / værges skriftlige samtykke.

Er det svært at gå til coaching?

 • Coaching er ikke det lette hop over det laveste gærde. Du kommer til at arbejde seriøst med dig selv, med dine mål og dine begrænsninger. Det kommer ikke af sig selv – men det er belønningen værd i form af en meget bedre sammenhæng mellem det du kan, det du vil og det, du gør! Du får heller ikke en god kondi eller en flad mave ved at kigge i spejlet og drømme……

Hvor tit skal man komme?

 • Det mest almindelige er ca. en gang hver eller hver anden uge de første gange og måske hver 3-4-5 uge senere i forløbet.
 • Hvis det er mest praktisk for dig, kan jeg også komme til dig – det forudsætter dog at du kan skabe rum og ro i et par timer, så du kan fokusere på coachingen. Derudover skal du bruge noget tid “sammen med dig selv” i hverdagen mellem sessionerne på refleksion og “hjemmearbejde”

Jeg har et spørgsmål (Send mail)

Book en tid

Indkøbskurv
Scroll to Top