Privatlivspolitik

Terapi og coaching forudsætter en respektfuld og tillidsfuld relation mellem coach og klient. Men hvordan opnår man respekt og tillid? Det er blandt andet ved at have en høj etisk standard. Mit løfte herom til dig/jer som klient(er) er beskrevet nedenfor.
Tavshedspligt
Jeg har til enhver tid fuldstændig tavshedspligt, som indebærer, at ingen af de informationer, jeg modtager videregives til andre. Ovenstående tilsidesættes alene, hvis jeg får kendskab til, at et barn eller en ung under 18 år udsættes for vanrøgt. (Servicelovens §154).Såfremt I er i parterapi eller indgår i et gruppeforløb opretholder jeg ligeledes min tavshedspligt parterne imellem. Dvs. at informationer fra evt. individuelle sessioner er ligeså fortrolige, som hvis sessionerne ikke var i sammenhæng med et parterapi-forløb.

Er du under 18 år, skal du have dine forældres/værges skriftlige samtykke til at indgå i et terapi- eller coachingforløb.

Data og personlige oplysninger
Jeg foretager ingen registrering af cpr.nr. eller andre personlige data – udover almindelige noter (på papir) til at fastholde de aftaler, vi indgår i fællesskab og de konklusioner vi når frem til. Hvis du foretrækker det kan du være 100% anonym.

Hvis du køber noget i web-shoppen gemmes de nødvendige oplysninger til behandling af din ordre. Oplysninger om betalingskort mv. gemmes aldrig i mine systemer.

Hvis du efterfølgende ønsker at jeg sletter / makulerer dine oplysninger – eller ønsker dem udleveret -beder du mig bare om det (skriftligt), så sker det pronto. Eneste undtagelse herfra er de oplysninger jeg er forpligtet af lovgivningen til at gemme – fx. vedr. skat, bogføring mv.

Respekt
Jeg betegner ikke mig selv som læge, psykolog eller andre beskyttede titler. Jeg er Coach , Mande- og Parterapeut – hverken mere eller mindre.

Jeg har fuld respekt og forståelse for dine fysiske og psykiske grænser og de valg du træffer, og jeg adskiller naturligvis alle private interesser fra dit forløb hos mig.

Anden behandling og medicin
Jeg vil aldrig råde dig til at stoppe en behandling eller et terapeutisk forløb, du er sat i fra en læge eller autoriseret psykologs side. Såfremt jeg vurderer, at du måske har en psykisk lidelse eller en alvorlig følelsesmæssig forstyrrelse, henviser jeg til at søge egen læge eller til at opsøge en autoriseret psykolog og/eller psykiater – det kan være relevant hvis jeg vurderer at du lider af fx. alvorlig depression, angst, spiseforstyrrelse, tvangsadfærd, personlighedsforstyrrelse eller lign.

Er du i medicinsk eller terapeutisk behandling i forbindelse med en psykisk lidelse (fx. depression), vil jeg bede dig tale med din læge eller behandler om, hvorvidt parterapi eller et forløb hos mig kan indpasses uden risiko eller ulempe for dig. Din læge eller behandler kan evt. kontakte mig (med din tilladelse) for at afklare, om fx. parterapi eller coaching er et relevant tilbud for dig.

Alkohol og stoffer
Såfremt du møder frem til en behandling og er påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer vil en almindelig session typisk ikke kunne finde sted. Dog vil jeg kunne tilbyde samtale og forståelse – en ny tid kan altid aftales.

Etiske regler
Udover ovenstående Jeg følger til enhver tid de etiske retningslinier fra ID-Lifecoachforeningen og Coach.dk, hvor jeg er medlem.

Copyright
Du kan læse mere om copyright mv. ved at klikke her: Om sitet

Er du i tvivl – så spørg!

Tag det første skridt – kontakt mig helt uforpligtende på

tomas@tomasfriis.dk (mail og messenger) “tomasfriis” (skype)
eller på
4031 4014

Indkøbskurv
Scroll to Top