Psykoterapeut København, Holbæk og Hillerød – Nordsjælland

Stop med at lyve for dig selv, og skab de varige forandringer du ønsker

✓ Bliv mere selvbevidst, og øg dit selvværd.
✓ Opdag en mere præcis forståelse af din fortid, og hvad du ønsker for din fremtid.
✓ Tag mere ansvar for dig selv, dine nærmeste og dine egne handlinger resten af dit liv.

Book en gratis mini-session til psykoterapi med mig. Udfyld min kontaktformular eller send mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

Kort om mig

✓ 15+ års erfaring
✓ 10.000+ timers klinisk praksis som terapeut
✓ Certificeret coach, psykoterapeut & mentor
✓ Kendt fra TV2, DR1 & DR3, samt Politiken, Ekstra Bladet og Information.

Play Video

Jeg kan mødes med dig på en af mine adresser i Nordsjælland - København (Valby), Holbæk eller Hillerød.

Der afsættes 2 timer til hver session for at sikre tid og ro til det arbejde der skaber forandring. De fleste klienter booker en session hver 3. - 4. uge. Det giver tid til at du kan øve dig i den plan du har lagt sammen med mig. Du vil få konkrete, praktiske øvelser med hjem, der understøtter dig i din udvikling.

Sammenlignet med andre terapeuter, kan jeg måske fremstå direkte og resultatorienteret. Det er der flere grunde til. For det første; Vi sidder her ikke for sjov! Jeg arbejder med fokus på at være nænsom og omsorgsfuld, men vi er ikke sammen for at hygge os. Vi er her for at lave et stykke arbejde, der kan skabe de forandringer du søger.

Du har ikke brug for et plaster

Oprigtigt varig forandring sker, når du kan skabe mening i tingene og forbinde prikkerne med en erfaren og jordnær psykoterapeut, der hører dig i en åben og accepterende tilgang.

Så nemt er det

Tænk på, hvor meget nemmere det vil være at komme tættere på dine mål, hvis du arbejdede med en erfaren psykoterapeut, som du stolede på og kunne betro dig fuldstændigt til.

Lydhør, accept og erfaring

Når du kontakter mig vil du modtage et svar hurtigt - fra mig direkte (ikke fra en receptionist).
Enhver er velkommen. Måske føler du, at andre ikke forstår dig. Jeg har ikke mødt nogen endnu, som jeg ikke havde forståelse for. Mennesker med vidt forskellig kulturel baggrund og seksuel orientering mødet en åben og empatisk tilgang fra mig. Jeg forstår dig og din verden, så du kan komme til sagen.

Tillid er vigtigt, og jeg bruger mange timer udenfor mine kontorer og forskellige steder i verden for at forbedre mine færdigheder i at hjælpe andre. Jeg har lært hvad der virker og søger hele tiden efter nye måder at skabe forandring på.

Det kan jeg hjælpe dig med

Måske ved du allerede, hvilken type terapi der vil være hensigtsmæssig for dig. Måske har du brug for min hjælp til at finde ud af det. Uanset om du ønsker at forbedre dine forhold eller at forebygge depression, angst eller stress, så kan jeg guide dig mod din personlige vækst.

Hvilken type psykoterapi skal du vælge - Individuel terapi eller parterapi
Synes du det er svært med karriere, familie, eller sex, så er det måske individuel terapi der er det rette for dig.

Har du vanskeligheder med parforhold, så er det parterapi jeg kan hjælpe dig med - enten gennem snak med dig alene eller med din partner og dig samtidigt.

Jeg tror på, at selverkendelse, selvansvarlighed, ærlighed og evnen til at være i kontakt er nøglen til at få et rigt og reelt tilfredsstillende liv – med sig selv, i parforholdet, seksuelt og i forbindelse med karrieren – overalt hvor man lever sit liv.

Min baggrund og mine certificeringer

Jeg har mange års erfaring i en række forskellige miljøer med mennesker i krise, og med mennesker der ønsker en dybere indsigt i deres eget formål.

Jeg er certificeret ID Life Coach fra ID Academy v/Ole Vadum Dahl, jeg er certificeret PREP Kursusleder fra Center For Familieudvikling og jeg er uddannet Par- og Psykoterapeut fra Skolen for Personlig Udvikling. Jeg underviser også i blandt andet mænd & maskulinitet, kognitiv terapi og mindfulness på forskellige uddannelsessteder for terapeuter, sexologer og coaches.

Jeg er Cand.Merc. fra Handelshøjskolen i København (CBS) og Universität zu Köln og har i 20 år arbejdet med processer og internettet som “fag”, medie, salgskanal og forandringsværktøj – med forandring i og af virksomheder og organisationer.

Jeg er årgang ’64, far til fire, bosat i Hornsherred ved Roskilde fjord.

Er jeg den rette Psykoterapeut for dig?
Måske. Det kan du finde ud af ved at booke en uforpligtende mini-session. Udfyld min kontaktformular eller send mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

Kan du mærke, at det her er den rette vej for dig, kan du også booke en session med det samme. Du kan enten booke psykoterapi i Holbæk, Hillerød eller København (Valby).

Når vi har mødt hinanden den første gang, kan vi også tage nogle af de efterfølgende samtaler via telefon eller Skype. Og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Hvad jeg også kan tilbyde:

Mandecoaching

Er du i tvivl om din maskulinitet kan mandecoaching måske være noget for dig

Mandecoaching er fokuseret på resultater
Få konkrete værktøjer til at skabe den forandring du vil have.
Håndgribelig coaching på en praktisk måde, der virker. Mindre snak og mere handling.

Kæreste-coaching for kvinder – Manual til din mand

Mange kvinder går rundt med en følelse af, at de egentlig ikke rigtigt forstår den mand de deler morgenavisen med.
Har du haft en tendens til at være “idiot-magnet”?

Støder du igen og igen ind i de samme konflikter og frustrationer i forholdet til din kæreste?
Skaber jeres kommunikation afstand i stedet for nærvær, og konflikter i stedet for respekt?

Individuel coaching og supervision af ledere og medarbejdere

Mit tilbud omkring individuel coaching af ledere og medarbejdere er forankret i mit tilbud om ID Life-coaching – under temaet “Alle har ret til et fedt job“. Jeg arbejder i forbindelse med coaching i “job-sfæren” primært med:
- Forandringsmotivation og håndtering af stress
- Afklaring af personlige og professionelle visioner og mening
relationer, roller og konflikter mellem medarbejdere eller mellem leder og medarbejder

Book en gratis mini-session til psykoterapi ved at udfylde min kontaktformular eller ved at sende mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

Indkøbskurv
Scroll to Top