Serviceeftersyn til dit parforhold

Få et serviceeftersyn til dit parforhold – bestil tid her

Hvordan kan det være at Toyota’en skal til service for hver 20.000 km, at du løbende går til Fitness, at tænderne bliver checket hos tandlægen og ungerne kommer til sundhedsplejerske …  mens fundamentet for det hele – din familie og alt det, der er i den – nemlig dit parforhold – skal klare sig selv og nøjes med resterne? Parforholdet går i stykker!

Gør noget ved det; pas på det, plej det – og tag dit parforhold med til serviceeftersyn fx. en gang om året.

Alle mennesker gør det bedste de kan, med de ressourcer de har og den baggrund de kommer fra. Men det er ikke altid helt nok. Hvordan kan vi så få lange, meningsfyldte og givende kærlighedsforhold til at fungere? Det handler dybest set om adfærd og kommunikation. Om at få forventninger og virkelighed til at mødes. Det handler om at få forelskelse, kærlighed og seksualitet til at gå op i en enhed med vasketøj, børn, madpakker, jobs, svigerfamilie og hele molevitten.

 • Vi laver et check på status – hvor ER jeres parforhold lige nu og hvor er det på vej hen? Hvad savner i hver især og hvad er ved at blive irriterende?
 • Vi finder den adfærd, som skaber afstand – og metoder til at ændre denne adfærd. I lærer at udtrykke jeres behov, stille krav og give konstruktiv kritik til hinanden – på en måde som øger nærheden, respekten og tilliden.
 • I lærer at kommunikere med hinanden på en konstruktiv måde som skaber dialog, interesse og forståelse – og som forstærker respekten og tilliden. Vi bruger værktøjer og opgaver som fx. Dialogspillet.
 • Vi identificerer de behov som kæresten ikke kan opfylde – og arbejder med alternative veje til at få opfyldt disse behov – uden at bryde forholdet.

Sammen eller hver for sig?

Serviceeftersynet giver ikke rigtigt mening uden at I begge deltager. Men det kan nogle gange være nyttigt at have en individuel samtale  – hvor I hver især kan fokusere på at blive afklarede med jeres egne behov, ønsker og forventninger. Kig evt på mandecoaching eller kærestecoaching for kvinder. I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at jeg selvfølgelig opretholder min tavshedspligt – også imellem jer.

Sådan foregår Serviceeftersynet af jeres parforhold

 • Det er en styret dialog – med et ret fast program der dels sikrer at vi kommer igennem “det hele” dels giver al den nødvendige plads til jeres individuelle historie.
 • I får konkrete værktøjer og øvelser med hjem, der sikrer at den nye viden bliver til nye, gode vaner
 • Hvis det er nødvendigt kan i selvfølgelig altid senere booke en opfølgning, men serviceeftersynet kan også sagtens stå alene
 • Det koster 2.900,- for op til tre timers serviceeftersyn – inkl. Dialogspillet
 • Du finder en ledig tid her i Kalenderen
 • Når du har fundet en ledig tid i kalenderen, så send mig en mail med den / de ønskede tider – og skriv at det er til “Serviceeftersyn” – så får du en bekræftelse retur.
 • Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak – det koster ikke noget! Tag det første skridt – kontakt mig helt uforpligtende på tomas@tomasfriis.dkeller på 4031 4014

Hvornår har du brug for et tjek af dit parforhold?

Hvis du oplever et parforhold i krise, og I måske er begyndt at føle jer ulige i forholdet, så kan det være tid til at tage jeres fælles værdier op til overvejelse. Den slags kræver en god kommunikation, og kan være en test af parforholdet, som kan føre til skænderier og stress i jeres forhold.
Et godt parforhold har selvfølgelig faser, hvor det går op og ned, men hvis I først er kommet i krise, så kan det være svært at finde tilbage til det forhold i havde, uden bistand fra en professionel. Få gjort noget ved jeres parforhold problemer. Hvis man oplever fysisk eller psykisk vold i parforholdet er det tid at tage tyren ved hornene.

Indkøbskurv
Scroll to Top