Foredrag for virksomheder, foreninger og organisationer

Har du brug for noget udefra til et afdelingsmøde, lederseminar, en visionsdag, et salgs kick-off eller i en anden professionel sammenhæng, så overvej at få et oplæg, der stikker dybere en det rent job-faglige – dine ledere og medarbejdere er først og fremmest “Human” – det er derfor “human” kommer før “resource” i “HR”.

 • Det handler om det, der er vigtigt for jer – i afdelingen, virksomheden eller kunderne.
 • Det er skræddersyet til jeres formål og målgruppe. Der er altid en dybere mening, både på det personlige og det fælles plan.
 • Bagved handler det som regel om fx. ansvar, mening, processer – og om at gøre tingene lidt mere ærligt – og gøre verden til et lidt bedre sted. Hvis det KUN handler om at skabe en ufarlig “feel-good”-stemning eller få folk til at løbe hurtigere i det samme hamsterhjul skal i have fat i Finn Nørbygaard, en salgscoach eller “motivational speaker”.
 • Udgangspunktet er at jeg har været der selv; både på ledelses-, konsulent- og medarbejdersiden.
 • Hvis det er et ikke-fagligt arrangement tager vi typisk udgangspunkt i et af de “almindelige” foredrag

Alle mine foredrag / debataftener / gruppe-processer er interaktive – dvs. med en blanding af oplæg, debat, spørgsmål, provokationer – og måske en praktisk / fysisk øvelse eller to. Der er IKKE noget powerpointshow i en halvmørk sal: Det er snak, debat, spørgsmål, respons og pingpong. Hvis det passer i sammenhængen kan i endda risikere at komme til at bruge kroppen, og mærke både den og de følelser og fornemmelser, der raser rundt inde i den.

Det kan godt være sjovt – nogle gange er der endda folk, der griner, men easy listening bliver det aldrig. Jeg kommer altid med en mening, en holdning og der ER et ønske om at forandre noget fra min side. Det er ikke altid alle er glade bagefter, af og til der en deltagerne ked, vemodig eller bare meget eftertænksom – og ofte er en eller to der er virkeligt sure. Det er næsten aldrig nogen, der slår på mig, men der enkelte har haft lyst; Det eneste jeg aldrig møder er, at hele forsamlingen er ligeglade!

Det praktiske

 • Foredrag kan bookes fra helt små grupper omkring et sofabord, 25 mennesker i kantinen, en proppet café eller et auditorium med flere hundrede – vi får størrelsen og formatet til at passe til det i har brug for og hvor godt i kender hinanden.
 • Det kan være enkeltstående arrangementer eller noget der indgår som en faglig eller underholdende del af et større arrangement – men der er ALTID et budskab. Så hvis du har brug for “good clean family entertainment” eller harmløst fyld til firma-juleferokosten skal du sikkert have fat i en stand-up’er eller noget.
 • Arrangementerne varer typisk et par timer (mindst en!) men kan sagtens strækkes til en halv eller hel tema-dag – så arbejder vi oplevelsesorienteret med en blanding af oplæg, øvelser, debat og interaktivitet.
 • Der er IKKE brug for teknik, skærm eller projektorer osv – måske brug et whiteboard eller en flipover og en håndfuld spritpenne – og ellers har jeg selv det nødvendige med.

Pris

 • Booking af almindelige arrangementer starter ved 5.500,- + moms for 2-2½ time. Hvis du har et godt formål eller er en lille gruppe finder vi en pris der passer til jeres økonomi – spørg i stedet for at gætte.
 • Evt. ekstra omkostninger aftaler vi inden arrangement, og transport faktureres efter skattevæsenets takster + broafgift o.lign.

Tag det første skridt – kontakt mig helt uforpligtende på

tomas@tomasfriis.dk eller på 4031 4014

Indkøbskurv
Scroll to Top