Tilbud!

Bedre Sex, Mand! (Jakob Kærgaard)

Original price was: 269,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

– En metode til at styrke dit sexliv, helbred og glæde ved at være mand.

Jakob er måske den mand i Danmark, der ved mest om mænds seksuelle potentiale. I praksis – altså ikke som lange teoretiske eller floromvundne koncepter, men derimod “hvordan gør man(d)”. Sådan helt “lavpraktisk, kvadratisk, godt”.

Det er dét bogen handler om; hvordan får du (og giver du) bedre sex. Både med dig selv som mand – solosex – og med din partner.

Den korte udgave er:

1) Køb bogen og læs den (eller giv den til din mand / bror / far / søn / ven)
2) Lav øvelserne

Det virker – HVIS du gør det. Du lærer heller ikke at spille tennis ved at “læse bogen”

Jeg siger det lige igen: Det virker!

 

 

FRA BOGENS OMSLAG:

BEDRE SEX, MAND! viser, det er muligt at mestre din seksuelle kraft som mand. Det er muligt at surfe på orgasme efter orgasme og slutte fuld af energi. Det er en myte, at en mands sex kun er som ’to ryk og en aflevering’. Det er muligt at tage fuld styring over din seksuelle kraft til glæde for begge parter.

At mestre din seksuelle kraft løser en lang række problemer for mænd. Tidlig udløsning, potensproblemer og præstationsangst bliver alle håndteret derigennem. Men kraften i din seksualitet kan også blive til overskud, selvtillid og gå-på-mod. Og til øget inspiration og kreativitet, samt glæde ved livet som mand.

BEDRE SEX, MAND! viser dig hvordan. Med dybde, humor og vid præsenterer forfatteren dig for Vital Force Sexual Mastery-praksissen: En gennemprøvet metode, som flere tusinde danske mand har haft gavn af. Der er intet overflødigt, kun lige præcis de teknikker, du har brug for, til at mestre din seksuelle kraft som mand. Er du klar?

 

Hvis du tænker det ikke “bare skal læses” men er klar til at gøre noget ved det i praksis og sammen med andre mænd (…med tøj på, bare rolig!) , så er én vej “Mandegruppe” hvor foruden så meget andet også arbejder med temaer og øvelser fra bogen. Check Mandekursus.dk og find ud af om det kunne være noget for dig

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top