Tilbud!

DATING – Mandens Guide … (Pasquale Paladino)

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Med DATING kommer du på en opdagelsesrejse i, hvem du er som mand og menneske, og lærer, hvordan du med autenticitet, nærvær, maskulinitet – og mod – kan skabe og vedligeholde tiltrækningen fra kvinder.

Pasquales bog er et savnet værktøj. Den er ret simpel, temmelig underholdende og helt lavpraktisk og let at gå til. I modsætning til meget andet i dette felt er denne bog ikke et sæt cheat-codes og “3 nemme trin til evig lykke og mere sex”. Bogen er the real deal – det er DIG og hvem DU er, det i virkeligheden handler om  og det er dig, der skal gøre det hårde arbejde

FRA BOGENS OMSLAG:

Hvis du kender til frustrationen over ikke at kunne knække koden til dating og ikke får opmærksomhed og romantisk interesse fra de kvinder, som vækker ilden i dig så er denne bog til dig.

Uden billige tricks og numre lærer du at finde den sunde maskuline vej til at få succes med dating, hvor du ikke skal være noget, som du ikke er, og hvor du ikke skal spille et “spil” med kvinderne for at få deres opmærksomhed.

Med DATING kommer du på en opdagelsesrejse i, hvem du er som mand og menneske, og lærer, hvordan du med autenticitet, nærvær, maskulinitet og mod kan skabe og vedligeholde tiltrækningen fra kvinder.

Ilden i dit hjerte kalder på mere ilt! Sæt dig selv og din sjæl fri til at blive den mand, du er skabt til at være! Væk flammen i dig, så din adfærd og udstråling bliver uimodståelig, forførende og tiltrækkende for kvinder.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top