Tilbud!

StressNavigation for Mænd (Storm Steensgaard)

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Videnskabeligt velfunderet og originalt bud på hvorfor og hvordan mænd kan forholde sig konstruktivt og modigt til helbredstruslen fra moderne stress.
Stress er – ligesom søvn, kost og motion – en fysiologisk livsbetingelse der er afgørende for vores helbred, og et område hvor vi kan optimere. Denne bog formidler fakta om stress og stresshåndtering, og gennemgår kønsforskellene i stressresponsen.
Der fokuseres på hvordan særligt mænd kan styre og udnytte vores naturlige stressreaktion, og manøvrere i forhold til de moderne udfordringer.
Med udgangspunkt i vores biologi og de heroiske idealer for mandighed som har præget vores kulturhistorie siden oldtiden, gives der praktiske bud på hvordan vi som moderne mænd kan tilegne os dyder og idealer, og opbygge en mandig identitet som gør os modstandsdygtige overfor stress.

Stressnavigation præsenteres som et koncept der helhedsorienteret og langtidsholdbart handler om livsstilsændringer, manøvredygtighed og vindermentalitet; om at overleve nederlag, forvandle ulemper til fordele og læring, og med sund kamp og sund flugt at klare livets stressende udfordringer. Stærkere og klogere for hver sejr. En vejledning i regulering af energiforbruget, og en sund stressøkonomi.

Vi har som moderne mænd alt at tabe og alt at vinde. Fordelene ved at beskæftige os konstruktivt med stress tæller overlevelsesdygtighed, toppræstation og triumf. Presset er voldsomt, og der er ingen nemme løsninger. Det kræver mod og målrettet indsats. Viljen til sand livskunst. Verden har brug for mandige stressnavigatører.

Stressnavigation for Mænd

– På Vinderkurs mod Identitet og Mandighed

Den typiske mandlige reaktion på langvarig stress udgør i dag en særlig udfordring, bla. fordi aggression og tilbagetrækning vanskeliggør støtte og forbedring; den ubehandlede stress forværres unødigt, med katastrofale personlige og samfundsøkonomiske omkostninger.
Storms bog om stress er “anderledes” – for det første fordi den har et særligt perspektiv på, hvordan mænd har det med og reagerer på stress. Og mænd er ofte “anderledes” end kvinder – også på dette punkt.

Og for det andet fordi den er “fagligt tungere” end meget af den litteratur om stress der ellers er derude.

Og endelig fordi den ikke “bare” handler om at komme igennem eller over stress – men også om hvordan man(d) får det bedre – i og med rollen – ikke kun som menneske, men også som Mand og Maskulint væsen.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top