Tilbud!

Skvatmand (Gunnar Langemark)

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

“Skvatmand – breve til mit yngre jeg” er Gunnar Langemarks seneste bog. Godt 100 breve fra den modne til den helt unge mand. Det en bog for alle mænd – uanset alder. Efter min mening en af de bedste bøger på dansk om, for og af mænd, der indtil nu er kommet i dette århundrede

“Skvatmand – breve til mit yngre jeg” er Gunnar Langemarks seneste bog. Som titlen fortæller er det breve – godt og vel 100 stk – som den voksne Gunnar har skrevet til sit 33 år yngre jeg. Breve som en ung (og dermed alvidende og nærmest udødelig) verdensmand kunne have haft god glæde af at læse dengang. Om Man(d) så er modtagelig på det tidspunkt i livet hvor man kan alt, ved alt og intet endnu for alvor er gået galt er en anden sag.

Det er alt det JEG gerne ville have haft fra min far, men som jeg som de fleste andre mænd selv måtte regne ud “by trial and error”. Mest “error” og med til tider hårde konsekvenser for både mig selv, mine kvinder og ikke mindst mine børn.

Jeg ville gerne have modtaget de breve Gunnar skriver til den 22-årige udgave af ham selv. Jeg har tænkt mig at give mine egne unger den. I håb om at de kan navigere lidt bedre end med det mangelfulde landkort jeg selv har overdraget dem.

Hvis du heller ikke fik det, du ideelt set skulle have haft fra DIN far, så er det også en bog for dig – uanset om du er 22, 32, 42, 52 eller 62.

Og hvis du har en mand (kæreste, bror, far, søn eller bedste ven) der ikke er hverken George Clooney eller Superman er det også en bog for ham.

Det er efter min mening en af de bedste mande-bøger på dansk, der indtil nu er kommet i dette århundrede

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top