Tilbud!

Tabernes Atlantis (Benjamin Lambert)

Original price was: 225,00 kr..Current price is: 180,00 kr..

  1. Jeg læste Tabernes Atlantis i ét stræk. Det er en vild – og vigtig – roman. Tak især for Holmemandens bedske breve. Jeg er fan, og jeg håber fandme at nogen – mange – fatter dybden i budskabet.

Der er en indsigt og en smerte i “historien under historien” som taler til noget dybt inde i mange mænd i det 21 århundrede.

 

  • Tabernes Atlantis – Roman af Benjamin Lambert. Fiktion og virkelighed – både for forfatteren og på det mytologiske plan for alle mænd.

Hovedpersonen Thomas har mistet alt det der definerer hvem han er; Familie, arbejde og hjem. Efter endnu en omgang dødsdruk vågner han op på Saltholm, så tæt på hans gamle liv og så alligevel så fjernt i både tid, sted og vilkår. Det er overgangen mellem både hans gamle liv og fremtiden – og i dét mellem hans indre drengerøv og den voksne mand.

Jeg læste Tabernes Atlantis i ét stræk. Det er en vild – og vigtig – roman. Tak især for Holmemandens bedske breve. Jeg er fan, og jeg håber fandme at nogen – mange – fatter dybden i budskabet.

Der er en indsigt og en smerte i “historien under historien” som taler til noget dybt inde i mange mænd i det 21 århundrede.

Indkøbskurv
Scroll to Top