Tilbud!

Kærlighedskontrakten (Sara Skaarup)

Original price was: 275,00 kr..Current price is: 233,00 kr..

Kærlighedskontrakten er en tour de force i hvordan man kommunikerer, finder fælles værdier, tager hensyn, løser konflikter og meget andet – altså dét der holder en relation sund og stærk; uanset om forholdet er monogamt eller non-monogamt.

Jalousi, Parforhold, Parterapi, Seksualitet, Selvudvikling, Sex, Skilsmisse, Utroskab og ikke mindst Polyamory – det at elske (og elske med) flere.

Det og meget andet handler denne bog om – og den er god – RIGTIG god! Det er en af de bedste, håndgribelige og mest praktiske bøger jeg har læst på dansk om parforhold. Den nye reviderede udgave handler som den oprindelige om Polyamory – altså det at have flere partnere end én – uden at det er utroskab. På engelsk bruges ofte begrebet Consensual non-monogamy – eller “aftalt ikke-monogami” eller sågar etisk ikke-monogami.

Nogle ville kalde det “aftalt utroskab”, andre vilde kalde det noget svineri, andre igen være nysgerrige. Og nogle vil føle sig genkendt – “sådan har jeg det også”.

Selvom bogen altså handler om den måske sværeste, mest komplicerede og udfordrende måde at arrangere parforhold og andre intime relationer på, så er der virkeligt meget gods at hente. OGSÅ for den helt overvejende majoritet, der hverken ønsker eller har lyst til at leve udenfor den almindelige, monogame parforholds model. Kærlighedskontrakten er en tour de force i hvordan man kommunikerer, finder fælles værdier, tager hensyn, løser konflikter og meget andet – altså dét der holder en relation sund og stærk; uanset om der er to eller flere involveret.

Jeg er Fan!

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top