Kvindeworkshop i Århus 20-21. marts

Mød Malene Schioldan til en workshop om og for kvinder i Århus

Der er information om workshoppen i denne brochure: Workshop-Flyer – hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt Malene: m.schioldan@gmail.com eller tlf: 3013 0268,

Malene Schioldan om Malene Schioldan:

Har min daglige gang i SAS hvor jeg bl.a arbejder som Instuktør for medarbejdere samt kursusudvikler.
I 2004 var jeg med til at grundlægge og har siden været medleder af en David Deida inspireret Kvindegruppe i København.Udover vandringen på min egen 20 årige personlige udviklingsvej, er Sofia Diaz er min inspirationskilde, hun kan betegnes som en moderne kvindelig mystiker og yogalærer iøvrigt. Se mere: www.sofiayoga.com. Sammen med Robert Estrup (www.livetscirkel.net) afholder jeg workshops for kvinder & mænd, om at intensivere kontakten til deres Feminine & Maskuline sider. Resten af tiden danser jeg Argentinsk Tango.

Indkøbskurv
Scroll to Top