Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind en bog

Tilmeld dig nyhedsbrevet – og deltag i lodtrækningen hver måned om en af bøgerne

Nyhedsbrevet kommer typisk 4-8 gange pr. år og indeholder dels nyheder fra min egen praksis, dels artikler og værktøjer omkring selvudvikling og terapi – og tilbud om grupper, workshops, foredrag som jeg synes er interessante; Sidstnævnte kan også være fra nogle af mine kolleger. Send en mail til tilmeld@tomasfriis.dk for at komme med på mailinglisten.

Du kan se de gamle nyhedsbreve ved at klikke her: Nyhedsbreve – arkiv

Hvis du vil følge med i de helt små nyheder, så bliv FB-ven på Facebook: Facebook.com/tomasfriis

Hver måned får en af de ny-tilmeldte en e-mail og valget mellem de fire nævnte bøger (og så skal jeg bede om en postadresse, så jeg kan sende bogen). Din mailadresse bliver ALDRIG videregivet, solgt eller lånt til andre.

Du kan selvfølgelig altid afmelde nyhedsbrevet igen; Det gør du ved at sende en mail fra den adresse du vil afmelde og skrive “AFMELD” i emnefeltet.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen