Lider du af jalousi – eller er du offer for din partners jalousi?

Jalousi er en af de største dræbere i parforholdet. Jalousi er, i hvert fald delvist medfødt og den sunde eller naturlige variant  –  “det lille stik” – kan være sundt for parforholdet. Men når jalousien bliver stærk bliver den et alvorligt problem, både for den, der lider af den, for partneren og dermed for parforholdet. Vi er blinde for vores egen jalousi – og opfatter ofte selv de mest urimelige reaktioner som naturlige – det er jo “den anden” der er problemet. Jalousi er ofte selvforstærkende og kommer til udtryk på forskellig måde. Men man kan gøre noget ved jalousien – og man bør arbejde med den for at få et ordentligt liv og et ordentligt forhold.

Klik her og læs artiklen: Lider du af jalousi – eller er du offer for din partners jalousi?

Indkøbskurv
Scroll to Top