Ikke-voldelig kommunikation – Giraf-sprog (Marshall B. Rosenberg)

Ikke-voldelig kommunikation – Giraf-sprogJeg tror det er den vigtigste – det er i hvert fald en af dem. Det er Rosenberg’s “Ikke voldelig kommunikation – Girafsprog”

Alt for Damerne skrev

Er du hård ved dig selv, når du har sagt eller gjort noget mindre heldigt, og bebrejder dig selv det uafladeligt? Så læs i Rosenbergs bog, hvordan du i stedet kan vokse og styrke din selvfølelse ved at kontakte dig selv på en mere medfølende måde.

Ved at bruge Girafsprog kan du:

  • gøre potentielle konflikter til mere fredelige dialoger
  • bryde de tankemønstre, der fører til vrede og aggression
  • kommunikere med udgangspunkt i din indfølingsevne og empati
  • få sagt din mening uden at skabe fjendtlighed og modstand
  • helt grundlæggende gøre livet lettere og bedre for dig selv og dine omgivelser

Hver gang du siger noget, der lyder som kritik, angreb, vurdering eller dom, er sandsynligheden for, at du får opfyldt dit behov, lig nul, Du kan være stensikker på, at den, du taler med så bruger al sin energi på at forsvare sig og gå til modangreb.

Girafsprog handler om at lære at udtrykke dine behov ordentligt i alle situationer og at kunne lytte til andre med indføling i stedet for at vurdere, dømme og fokusere på skyld.

Bogen er lidt “amerikansk-sød” i sin form, men meget grundig og med mange gode eksempler. Uanset om du vil forbedre din personlige kommunikation med din kæreste, dine børn, kolleger eller andre er Ikke-voldelig kommunikation et værdifuldt værktøj.

Bogen fås på Saxo.com

Indkøbskurv
Scroll to Top