Danicas lykkemåler

Det er selvfølgelig sjovt, men der er nu alligevel en masse alvor og god inspiration at hente i pensionsselskabet Danicas lykkemåler.

Det er en lidt ugebladsagtig test (som giver nogle point og kommentarer). Testen fortæller dig ikke om du er hot eller not, men den giver dig en masse muligheder for at overveje, om de forskellige områder i dit liv leverer plus eller minus til din samlede lykke. Der er gode (omend generelle) spørgsmål og OK tankevækkende svar.

Husk at værdien ligger i to ting: At du reflekterer over spørgsmålene og at du reflekterer over svarende (herunder de uddybende svar og øvelser, der følger med). Som altid med den slags: Vær ærlig overfor dig selv – og læg mærke til, hvornår du har lyst til at “pynte” på virkeligheden – det er dér, det kan blive rigtigt værdifuldt!

Konceptet minder meget om “Værdihjulet – serviceeftersyn til dit liv”, som jeg har skrevet om i denne artikel. Artiklen indeholder ikke samme interaktive værktøj; til gengæld kan du bygge en lykkemåler, der passer præcist til DIT liv.

Indkøbskurv
Scroll to Top