fbpx

Sensualitetsøvelse over 4 uger

Sensualitetsøvelse

Øvelsen har til formål at vænne jer til igen at være tæt sammen uden tøj på – og uden at der er et pres på, for at i skal have sex. Derfor er der samlejeforbud i de første 3 uger. Øvelsen kan både bruges som et selvstændigt punkt og indgå som en del af jeres ”gå i seng”-ritual om aftenen.

Sørg for at arrangere jer, så i er uforstyrrede og har tid nok – altså mindst en time pr. gang. ”Jamen vi HAR ikke tid i hverdagene …” Til det er svaret: Hvis i ikke kan finde to timer på en uge hvor i kan være uforstyrrede, så ER det at få aktiveret jeres sexliv igen bare ikke vigtigt nok. Så hold op med at brokke jer – der er åbenbart noget, der er vigtigere for jer end sex og fysisk nærhed.

Den første uge skal i lave denne øvelse (mindst) to gange. I lægger jer i ske – nøgne. Først 5 minutter med den ene i ske og derefter bytter i og ligger 5 minutter med den anden i ske. Derefter lægger kvinden sig på maven og bliver masseret og nusset i gennem af partneren på hele bagsiden i 10 minutter. Derefter skal forsiden have en tur i 10 minutter, men undgå at nusse kønsdele og bryster – øvelsen handler om kropslig nærhed, ikke sex.

Afslut første halvdel af øvelsen ved at ligge eller sidde front mod front og se hinanden i øjnene i fem minutter – helt den ord. (se evt. beskrivelse af denne Nærhedsøvelse)

Så er det mandens tur – 10 minutters nusning og berøring på ryg og bagside og derefter 10 minutter på hele forsiden – igen: undgå at nusse  kønsdelene.

Afslut med at ligge om kramme et par minutter – nu har i givet hinanden en times kropslig nærhed. Brug noget tid på at tale om hvordan i følte det, hvordan det var at tage imod og hvordan det var at være den givende part.

Anden uge laver i øvelsen mindst to gange igen i præcist samme format – men med den forskel, at i nu også berører og nusser kønsdele og bryster – mens fokus stadig er på resten af kroppen. Øvelsen skal heller ikke lede til samleje eller udløsning denne gang.

Tredje uge laver i øvelsen mindst to gange – igen i samme format, men i modsætning til sidste uge er det nu bryster, kønsdele der er i fokus og får det meste af opmærksomheden i de 2 x 2 x 10 minutter. Hvis den modtagende part har lyst er det OK at øvelsen ender med orgasme eller udløsning. Det er ikke noget krav eller forventning – men det er OK hvis det sker.

Fjerde uge laver i øvelsen igen, men sætter noget mere tid af. Byt om, så i starter med at det er manden der bliver masseret først. Denne gang er der forbud mod at få orgasme eller udløsning under massagen i de 2 x 2 x 10 minutter. Til gengæld skal i tænke og fokusere på, at den gensidige nusning og massage er forspil til samleje, så i slutter af med at have sex ”for alvor”.

Eller – det må også meget gerne være for sjov :-) Sex og sensualitet passer godt sammenmed at grine – dels fordi latter åbner kroppen, dels fordi det hele ikke skal blive for  seriøst

God fornøjelse.

Indkøbskurv
Scroll til toppen