Min elskede af David Deida

Min elskede af David DeidaDen danske oversættelse af David Deida’s poetiske klassiker “Dear Lover”. Ligesom  “Den maskuline mand” er “Min elskede” oversat meget direkte. Det er den samme poesi, det samme rige og maleriske sprog. Og det er frem for alt det samme budskab:

Dit feminine hjertes dybeste længsel er at hengive sig i kærlighed, åbenhed og lykke – at hengive sig til det guddommelige. Det guddommelige i form af dén maskuline Mand, der har visionen, nærværet og bevidstheden til at rumme dig fuldstændigt – sådan som du er inderst inde under alle dine skjold og pansere af beskyttelsesmekanismer og kontrol.

Ligesom “Den maskuline mand” af David Deida er min yndlingsbog til Mænd, så er “Min elskede” allerede blevet min yndlingsbog til kvinder, der vil i dybere kontakt med den feminine kerne. Den er omsider kommet på dansk, udgivet på Borgens Forlag med undertitlen “En kvindeguide om mænd, sex og kærlighedens dybeste lykke”.

Er du kvinde og mærker – måske bare aner – din dybe længsel efter at hengive dig, overgive dig og blive taget dybere, længere og mere åben i kærlighed? Spørger du “hvor er alle de gode mænd?” … så SKAL du læse “Min elskede”. Du kan også vælge at leve videre og putte dig med din romantiske drøm om prinsen på den skide, hvide hest.

Hvis du er mand og vil undersøge, hvad der gemmer sig dybest i din kvindes feminine hjerte, så skal du læse “Min elskede”. Hvis du tør! – for det at henføre din kvinde så dybt vil stille store krav til din maskuline kerne og din evne til at bevare din vision, retning og dit nærvær. Du kan også vælge at fortsætte ad middelmådighedens sti …

Køb  “Min elskede” her den koster 200,- + porto

Borgens Forlags omtale:

Enhver kvinde kender eventyret: find den rigtige mand, giv ham, hvad han ønsker og behøver og han vil elske dig for evigt. Men når myten ikke holder, når du mærker at du har slået dig til tåls med meget mindre end du i dit hjerte ved er muligt – hvordan tiltrækker og får du en mand, som er i stand til at leve op til det, som du allermest lidenskabeligt længes efter?

MIN ELSKEDE er skrevet til kvinder om de dybere aspekter af kærlighed. En lidenskabelig mand, der skriver til kvinden i sit liv om det han ser hos hende. Om deres møde. Om den spirituelle salighed, der gemmer sig i kærlighedens udfoldelse.

Deida har en sjælden evne til at forvandle relationer mellem partnere til sublime eventyr.

Indkøbskurv
Scroll to Top