Undgå ferieflimmer i dit parforhold

Ferietiden – eller rettere: Tiden lige efter de store ferieperioder er HØJ-sæson for parterapeuter, skilsmisseadvokater, Statsforvaltningerne og andre, der beskæftiger sig med parforhold der falder fra hinanden.

I aftes talte jeg med Lisbeth Østergaard på Go’aften Danmark om, hvorfor det er sådan – og ikke mindst om hvordan vi kan undgå at familieferien ender i et maridt af konflikter og uforløste forventninger. Du kan se klippet her på go.tv2.dk

Der er lidt mere information, Inspiration & Værktøjer her:

Skriv (tomas@tomasfriis.dk) eller ring (4031 4014) , hvis der er noget du har brug for at få uddybet eller du vil booke en tid. Måske til at forebygge at det går galt – måske til at rydde op, hvis det hele ikke gik som planlagt. Du kan også se min kalender med ledige tider.

Indkøbskurv
Scroll to Top