Hjælp mig med kurset “Slip jalousien”

Jeg er ved at samle en række erfaringer fra mine klienter, der gennem terapien har haft succes med enten at slippe helt af med eller har fået mildnet deres jalousi kraftigt. Formålet er at skabe et effektivt og intensivt  kursus om at slippe sin jalousi. I forbindelse med planlægningen af kurset har jeg brug for din hjælp: Jeg vil blive fantastisk glad, hvis du vil hjælpe mig med at fokusere kurset “Slip jalousien” på de ting, der er allervigtigst for dig, der selv lider af jalousi.

Du kan hjælpe mig ved at skrive bare to-tre liniers tekst som svar på hvert af disse fem spørgsmål:

  1. Hvad er din største frygt i forbindelse at du lider af jalousi (altså IKKE din frygt for fx. om din partner har en elsker/-inde, men din frygt for hvad selve jalousien kan gøre ved dig / din partner / dit parforhold eller andet)
  2. Hvad oplever du som den værste DIREKTE virkning eller effekt af din jalousi?
  3. Hvad oplever du som den største udfordring eller forhindring for at kunne gøre noget ved / slippe af med din jalousi
  4. Hvad ville være den største gevinst for dig ved at slippe for eller formindske din jalousi
  5. Hvordan og hvornår du oplevet utroskab eller andre meget store svigt i DIT EGET liv, enten fra en kæreste/partner eller fra andre nærtstående (forældre, søskende, meget nære venner eller lign) svar gerne i stikordsform eller med 1-3 eksempler.

Du besvarer spørgsmålene helt simpelt ved at sende en mail til jalousi@tomasfriis.dk med svarene nummeret fra 1-5 i teksten. Det vil være en ekstra bonus for mig og jeg bliver superglad, hvis du oven i købet vil fortælle om du er mand eller kvinde, hvor gammel du er, om du er i et parforhold lige nu og om hvor længe du har lidt af jalousi.

Dit bidrag vil hjælpe mig meget med at fokusere kurset til at løse de udfordringer, der vigtigst for DIG og dermed give kurset maksimal effekt og mest værdi-for-pengene. Som tak for din hjælp tilbyder jeg dig at en ekstra fordelagtig introduktionspris foruden at du selvfølgelig bliver tilbudt at være blandt de allerførste til at deltage på kurset “Slip jalousien”.

Indtil da kan du måske få lidt inspiration i denne artikel om jalousi

På forhånd tak for hjælpen

Tomas

Indkøbskurv
Scroll to Top