2008/11 novembernyt fra www.tomasfriis.dk

Dette nyhedsbrev handler om at arbejde med udvikling af maskulinitet på det dybe personlige plan og om hvordan du kan arbejde med dit parforhold.
 
Få nosserne tilbage – Mande-workshop 28-30/11-2008
Sammen med Robert Estrup (mere om ham i næste afsnit) afholder jeg en to dages Mandeworkshop den 28-30/11 – og der er stadig ledige pladser. Det er NU du skal melde dig til – for på mandag lukker tilmeldingen…
 
Tilbring to dage i naturen og oplev hvordan vi går i dybden med – og udfordrer – dit personlige lederskab og din maskulinitet. Vi undersøger hvordan du kan være tro mod dig selv – hvordan du kan være autentisk – samtidig med at du kommer tættere på din kvinde. Vi er sikre på at du kommer hjem med nye værdifulde indsigter i dig selv! Vi er faktisk så sikre på det, at du selv bestemmer hvad workshoppen skal koste: Listeprisen er 1.900,- alt inkl. DU afgør hvad dit udbytte har været værd og betaler derefter. Tør du? Klik her for at læse mere om årets sidste Mandeworkshop.
 
Vision Quest 2009
Udover at facilitere forskellige former for udviklingsarbejde med mænd er Robert Estrup måske mest kendt for at guide på Vision Quest. Jeg har tidligere omtalt det – og nu gør jeg det igen: Hvis du VIRKELIG vil møde dig selv, så tag med på Vision Quest med Robert. Det er 15. juli – 26. juli 2009:
 
Har du nogensinde følt et meget stærkt ønske om at drage ud i naturen mens du stod i en eller anden form for krise? Ikke for at løbe væk fra dig selv, men for at komme nærmere på dig selv? Føler du engang imellem at du ikke har mulighed for rigtigt at høre dig selv, mærke dig selv, at der ligesom er støj på linien og at du aldrig rigtig formår at lytte om bag støjen? At livet, hverdagen, er så hektisk og at du ofte føler dig som tilskuer i dit eget liv. Vel at mærke en tilskuer der løber desperat rundt og udfører alverdens opgaver, uden rigtigt at have mærket seriøst efter om de nu også er i overenstemmelse med din inderste kerne? Og kan du ærligt sige at du kender den kerne? Kender du din egen natur? Hvordan dine årstider føles! Giver du dig selv plads til at mærke dine skiftende årstider?
 
På Vision Quest med Livets Cirkel arbejder vi med at skabe plads til at du kan høre din indre stemme. Det moderne menneske har ofte svært ved at finde sig tilrette med sin egen natur, endsige genkende den. Det moderne menneske har ofte svært ved at tillade sig selv at mærke sine egne, helt naturlige kriser. Kriser der er et almindeligt træk ved livet. Kriser forstået på den måde at de er ”forstyrrelser i det normale liv.” Det være sig skilsmisse, død eller alvorlig sygdom i familien og den nære omgangskreds eller flytning, jobskifte over forskellige rolleskift eks. arbejdstab, graviditet og fødsel. Til samlivsproblemer, utroskab og dybtgående uoverensstemmelser i forholdet. Alt dette har en naturlig plads på Vision Quest med Livets Cirkel. Se mere på http://www.livetscirkel.net
 
PREP-kurser efter jul.
Efter vel overstået certificering ved Center for Familieudvikling tilbyder jeg fra januar par-kurser efter PREP-konceptet. PREP er et pædagogisk koncept, der giver redskaber til at kommunikere bedre og til at løse problemer – effektivt og kærligt, og som også giver også nye perspektiver på parforholdet og samlivet. PREP er baseret på en langvarig og grundig forskningsindsats i, hvad der får parforhold til at virke og hvad der får parforhold til at gå i stykker. PREP er især for jer, der gerne vil styrke og sikre jeres parforhold – ligesom i kører bilen til service i stedet for at vente på den går i stykker; PREP er et undervisningsprogram – ikke terapi.
 
De første par-kurser løber af stabelen i januar (23 25 / 1 2009) og marts (20 22 / 3 2009). Den egentlige tilmelding er ikke åbnet endnu, men slå et kryds i kalenderen og send evt. en mail til PREP@tomasfriis.dk for helt uforpligtende at reservere plads allerede nu og for at få yderligere information.
Flere og endnu bedre samtaler med Dialogspillet
Dialogspillet er kommet i en opdateret udgave – med mere end 100 nye og reviderede spørgsmål. Den nye udgave indeholder 360 spørgsmål om de store temaer; bl.a etik og værdier, familie, job og karriere og selvfølgelig masser af spørgsmål om kærlighed, parforhold og seksualitet. Dialogspillet er stadig baseret på “7 regler for god dialog”, som har vist sig at være en rigtig god og effektiv ramme til at træne kommunikationsflærdigheder med. Prisen er uændret 248,- plus porto ialt 288,- Du kan læse mere om spillet her: https://tomasfriis.dk/dialog.
 
DR-2 Mandeaften
Tak for alle de positive tilbagemeldinger vi fik omkring deltagelse i DR2-Temaaftenen – responsen var overvældende!! 12 mænd og to – kvindelige (!) – journalister havde en aften med overraskende, dybe, forskellige, sjove, spirituelle, alvorlige og ikke mindst maskuline vinkler på det med kvinder, følelser og parforhold – og især på hvordan det er at være MAND i dén cocktail. De to journalister fik i hvert fald masser af materiale med hjem til at arbejde videre med konceptet “mænd, følelser og parforhold”. Så nu er det bare at vente og se, hvad der kommer ud af anstrengelserne. Jeg synes det var en rigtig god (og overraskende) aften – jeg tror de fleste hvis ikke alle deltagere havde det på samme måde. Der kommer selvfølgelig mere nyt om emnet i kommende udgaver af mit nyhedsbrev.
 
De sidste mandegrupper
De næste (og foreløbigt sidste) mandegrupper i starter op i henholdsvis Århus (7/1-2009) og Hillerød (10/1-2009). Der er enkelte ledige pladser i begge grupper, så hvis du vil være med er det ved at være sidste udkald; Du kan læse mere om Mandegrupperne på https://tomasfriis.dk/mand, hvor de praktiske detaljer også er beskrevet.
 
Prisen på grisen
Jeg har justeret prislisten – du kan se de nye priser, der gælder fra 1/12-08 her: https://tomasfriis.dk/?page_id=9
 
Som altid: Hvis der er noget du vil dele, kommentere på eller spørge om, så ring eller send en mail. Jeg håber du får et godt efterår: Husk nu at nyde, at vejret er voldsomt, blæsende og fantastisk i denne farverige årstid – ligesom resten af livet. 
 
Mange hilsner
 
Tomas
Indkøbskurv
Scroll to Top