Den maskuline mand (David Deida)

Med undertitlen “Udfordringerne ved kvinder, arbejde og seksuelt begær”

wotsm-dk-forside.gifOriginaltitlen kunne egentlig oversættes mere direkte til “Den overlegne mands vej” – eller måske “Den bevidste mands vej”. Alene titlen kalder på provokation og dermed reaktion. Det vigtige her er at huske, hvem Manden er overlegen overfor. Og det er den ikke-maskuline mand; eller måske rettere den mand, der ikke realiserer sit maskuline potentiale.

Kvindefrigørelsen har fået mange mænd til at slippe deres maskulinitet og indordne sig i stedet for at byde på et kvalificeret modspil. Det har taget livet af både sex og begær, maskuline mænd og feminine kvinder. “Den maskuline mand” er en provokerende opfordring og en spirituel manual til maskuline mænd: Træd i karakter og vær en MAND.

Bogen er en opdagelsesrejse ind i hjertet af mandens inderste og ægte kerne, og en provokerende guide til hvordan Manden kan være autentisk og tro mod sig selv – og derfor mod hans kvinde og verden omkring ham. Hvis emnet er selvudvikling eller mandeterapi på mandens oprindelige præmisser, så er “Den maskuline mand” pligtlæsning.

Køb “Den maskuline mand” her

Hvis du vil opleve værdierne i Den maskuline mand folde sig ud i virkeligheden, så deltag i en mandegruppe eller tag med på workshop med titlen “Giv dit liv retning, Mand!” Det er maskulin selvudvikling med stort M.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen