Dear Lover (David Deida)

Ligesom “Den maskuline mand” af David Deida er min yndlingsbog til Mænd, så er “Dear Lover” min yndlingsbog til Kvinder – den har undertitlen “a woman’s guide to men, sex and love’s deepest bliss”. Den fås nu (ligesom  Den maskuline mand også på dansk med titlen “Min Elskede

Dear Lover af David DeidaDet er en poetisk og smuk guide tilbage til det feminine. IKKE tilbage til kødgryderne, men til hvordan du som kvinde kan finde tilbage til OGSÅ at være i kontakt med din inderste feminine kerne, samtidig med og på trods af, at du realiserer dine maskuline sider i en verden, hvor det er retning, fokus, kraft og overblik, der er nødvendige egenskaber i realiseringen af dit potentiale i karriere osv.

Kvindefrigørelsen har fået mange kvinder til at miste kontakten med deres feminine essens, og indordne “hele sig” under de kræfter, der guider vores udvendige liv i forbindelse med job, politik og andre sider af det “udvendige” samfund. Det har taget livet af både sex og begær, og af maskuline mænd og feminine kvinder.

Bogen er en opdagelsesrejse ind i hjertet af det feminines inderste og ægte kerne, og en måske provokerende rejse til det sted i dig, hvor du kan være autentisk og tro mod din seksuelle essens. Ligesom “Den maskuline mand” er pligtlæsning for mænd er “Dear Lover” / Min Elskede et must-read for kvinder.

Køb den danske oversættelse Min elskede her (Dansk)

Indkøbskurv
Scroll to Top