Tantra intro Talk 18/10-2011 – med Alex Vartman

Som du måske tidligere har set, har vi haft Alex Vartman på besøg til foredraget “Tantric Intro Talk i august.

Der var over 40 deltagere, og eftersom der normalt kun er plads til 36 i Salen er det godt og vel udsolgt! Deltagerne fik en sjov, underholdende, dyb og for nogle også en lidt provokerende aften. Blandt med at opleve hvad der sker når man VIRKELIG for alvor kigger et andet menneske i øjnene (ledetråden ligger i det gamle visdomsord om, at øjnene er sjælens spejl).

Missede du sidste gang, var der ikke plads eller er du bare nysgerrig på, hvad “The new Tantra” og Alex Vartman er for nogle størrelser, så er chancen der igen på næste tirsdag den 18/10 kl. 19.30 i Slotsgade 14A,1

Tilmelding og yderligere info til Joy på joy@dialogues.dk eller telefon 2871 1272

Foredraget er på et meget letforståeligt engelsk  – den engelske intro-tekst er her:

This is an introductory evening on the basics of tantra. In the course of this evening Vartman will among others speak about the basic theory of Tantra, and lead some simple, yet powerful exercises, all fully clothed and not too scary or demanding. You can come alone, or you can bring your partner. Tantra can, among many other things help ignite the spark in a relationship that maybe has become dull. You don’t need to bring more than an open mind and willingness to learn.

You will learn the basics of:

  • How to practice transcending the need for men to ejaculate
  • Finding fulfilment in sex without goals
  • How to conduct and circulate energy in the body
  • Practicing to feel your partner’s sexual energy
  • Understand how to restore sexual attraction between long term partners.

Tantra
Tantra is a spiritual path, in which you consciously use your sexual energy to realise, and experience, that you are a part of the divine, and that you are much bigger than just your personality. The form of Tantra he is teaching is an oral tradition, in which you through practice learn to develop a depth of awareness that you can use to improve the quality of your daily-life: work, family life and sexuality.

Indkøbskurv
Scroll to Top