Gratis infoaften – 24. juni kl. 19.00-21.30

Sidste chance inden sommerferien. Del gerne med de mænd, du ved har brug for det.

Gratis infoaften og foredrag – 24/6 – KBH

24 juni, 2015, 19:00 – 24 juni, 2015, 21:30pm

Hvidehus, Valbygaardsvej 64A, 2500 Valby

Onsdag den 24/6 -2015 kl. 19 holder vi igen gratis foredrag & infoaften om Mandegrupper og workshops. Det er sidste chance inden sommerferien! Det er sjovt nok mest for mænd – og men det er OK hvis du tager din kvinde med.

Hvis du er kvinde og nysgerrig på hvad Mandegrupper er – og hvad det gør ved mænd og hvad dét gør for deres kvinde, børn og omverden er du også velkommen – aftenens fokus ER på mænd – så er du advaret :-)

Tilmeld dig på mail til m@mandekursus.dk

Maskulin udvikling og Mandegrupper handler om at: – få væsentligt mere energi – seksuelt og i resten af livet blive mere groundet – at hvile mere i dig selv som Mand – få fysisk og mental udfordring – være i et rent mandeforum; uden bullshit, tøsefnidder og hensynsbetændelse – få mere sjov – have mere fokus på retningen i DIT liv – udstråle mere autencitet og integritet – adskille din udløsning og orgasme og holde (meget) længere i sengen … så duk op og find ud af om du er parat.

Det er også OK at komme, hvis du er nysgerrig på Mandegrupper eller bare undrer dig over, hvad fanden du kan få ud af det. Pris: Gratis … og vi giver nok en øl :-) Hvem: Du møder holdet bag den mandegrupperne – Jesper Kjær og Tomas Friis Du kan læse mere om Mandegruppens format, datoer pris osv. på www.mandekursus.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top