Sidste chance i denne omgang

Vågner du ikke op ved siden af din drømmekvinde hver morgen? Er der noget ved dit job – fx. at det slet ikke giver dig tilfredsstillelse? Er du generelt små-utilfreds med din krop, det du får ud af dit liv eller dit parforhold. Lever du dit fulde potentiale eller sjat-pisser du livet væk? Tror du på, at det går væk af sig selv – lige om lidt?

Hold op med at lyve for dig selv – Giv dig selv plads og lov til at komme videre: Læs mere om en anderledes og udfordrende Workshop for mænd. Der kører én workshop i efteråret, det bliver koldt, inspirerende og udfordrende – især for din opfattelse af dig selv.

Mandegruppen måske er måske noget for dig – en aften hver 2. uge . Næste mandegruppe starter på onsdag den 26/9 og så er der fem måneder til den næste skyder i gang.  Der er ingen binding, hvis du fortryder efter første gang, så du risikerer højest at spilde en enkelt aften. På den anden side risikerer du at forandre din måde at være mand og dermed resten af dit liv. Læs mere her: Mandegrupper

Indkøbskurv
Scroll to Top