Ny Skilsmissegruppe

Uanset om du er nyskilt eller midt i processen er der et tilbud til dig i den nye skilsmissegruppe. For det kan være svært at vide hvad der er op og ned midt i alle omvæltningerne, hvad er der brug for, hvordan “gør man, hvad er normale reaktioner i sådan en situation og hvordan har du det egentligt med det.

Det kan være svært at finde rum og tillid til at diskutere de store spørgsmål med familie og venner, og de er jo også på en måde “ramt” af skilsmissen og i hvert fald sjældent upartiske eller objektive. Det kan fx. handle om

  • hvad det vil sige at være deleforældre i forhold til ungerne – uden den andenpart til at hjælpe (eller kæmpe med)
  • Hvordan gør man alt det alene som der før var to til
  • Hvad med kys, kram, sex og nærvær … hvor står det i Føtex?

Hvis du har brug for viden, støtte og for at blive set og hørt i DIN proces, eller hvis du bare synes din skilsmisser er FOR MEGET, så læs mere her og book din plads her i Skilsmissegruppen

Indkøbskurv
Scroll to Top