Jeg er tro mod alle mine kærester

Hvilke aftaler er der i DIT parforhold? Hvad er OK og hvad er eddermame “#¤%&/()** !!! ikke i orden? Hvornår  er man tro, hvornår er man utro, hvor går grænsen og hvordan  kommunikerer vi i det hele taget om den slags emner, der – for de fleste  – er rimeligt svære. Fordi “sådan og sådan gør MAN jo bare”.

Polyamori betyder at elske flere / have flere parallelle forhold – vel at mærke UDEN at være utro. Der er et uendeligt antal varianter, men grundlæggende handler det om at åbne sit forhold mod andre. Altså at gå udover den traditionelle monogame parforholdsmodel – i overensstemmelse, ærlighed og åbenhed med den / de andre man involverer sig med følelsesmæssigt og/eller seksuelt.

Du kan læse mere om Polyamori på www.polyamori.dk

Uanset om du er “erklæret” polyamourøs, i tvivl om det er noget for dig, synes det er noget svineri, eller “det er sikkert fint for nogle, bare ikke noget for mig” kan du også læse bogen Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup. Den handler om, hvordan man praktisk kan gå til den problemstilling.

Men OGSÅ – og især – om hvordan man kommunikerer åbent og ærligt i et parforhold. Uanset om man ønsker eller ikke-ønsker at leve åbent. Uanset om man er på vej mod sølvbryllup eller lige har mødt hinanden.

Jeg synes faktisk det er en af de bedste parforholds-bøger på dansk (OGSÅ for den helt dominerende majoritet, der foretrækker den klassiske monogame parforholds-model) – du kan læse mere om bogen og evt. bestille den her: Kærlighedskontrakten.

Indkøbskurv
Scroll to Top