MANPOWER – Åbne mandegruppe aftener i ID Academy, Kbh Ø

Mandegruppe – kun for mænd!

Nyt åbent mandegruppeformat starter op på Østerbro! – i regi af ID Academy. I erkendelse af at hele selvudviklingsuniverset er ret domineret af feminin tænkning og feminin energi laver Peder Villadsen og jeg et alternativ, der fokuserer på det maskuline. IKKE fordi der er noget i vejen med den mere feminine og måske lidt blidere form. Men fordi det maskuline OGSÅ skal med, hvis der skal være balance. For at give flere muligheden for at snuse til hvad pokker mandegruppe-arbejde er for noget er det til en start et helt åbent format. De første to aftener bliver var den 10/1 og 24/1  og gav en fantastisk feedback.

Nu kører vi de næste 6 aftener på følgende dage:

21.2 – 6.3 – 20.3 – 1.5 – 15.5 – 29.5

Forløbet er åbent, det vil sige at du ikke forpligter dig til et helt forløb, men at du tværtimod kan komme én eller flere gange som du har lyst til.

Her er feedbacken fra en mand, der aldrig har siddet i en mandecirkel før – den siger det meste:

Peder og Tomas,
Og egentlig også hver og en som var mødt frem i går.
>>Tusind tak for den indsigt I gav mig mulighed for at opleve.<<
Utroligt indtryk gjorde det at være en del af oplevelsen med at give “J____.” Det er ufatteligt som mit lille ubetydelige bidrag kunne give ham styrke.
For mig har jeg fået mere end to søm til min nye kasse. Jeg har oplevet at ting lyser ud af mig, at jeg er en åben bog for de som kender sproget, mandesproget.
Historien om den hvide fugls slot er mig kendt, men jeg har ikke fundet løsningen før nu, find et spejl. Det spejl viste I mig igår. Og det er et tydeligt og klart spejl og det er ikke forvrænget. Tak for det.
Jeg forstår nu hvad der får voksne mænd til at gå til fodboldtræning hver lørdag, få skader, klaske hinanden på ryggen i badet og få skæld ud af konen når man kommer senere hjem end lovet.
Jeg gætter på at der ikke var mange af os som var fremmødt som har en “mandehobby” som konen ikke blander sig i.
Jeg ser nu at jeg mangler eller har glemt nogle værdier i min arv  for at kunne tage beslutninger som er sande for mig. Jeg vil søge disse værdier og samtidig søge at give min søn dem allerede i dag, han kan gå til fodbold eller karate, det vil være med til at vise ham nogle værdier, som jeg nu søger.
Det var det jeg fik næsten 3 timer til at gå  med inden jeg kunde falde i søvn.
Tusind tak.

Tid: Tirsdage i uge 8, 10, 12, 18, 20 og 22. Vi starter præcis kl 19.00(kom derfor et kvarter før!) og slutter kl 22.00
Sted: ID Academy Østerbrogade 79, 2100 København Ø (igennem porten, til højre og op ad trappen).
Pris: 200 kr kontant ved indgangen.
Facilitatorer: ID Lifecoach, Inspirator & Mentor Peder Villadsen (www.pedervilladsen.dk) og Mandeterapeut, ID Lifecoach & Parterapeut Tomas Friis

Har du brug for mere info, så ring (4031 4014) eller send en mail til mandegruppe@tomasfriis.dk Det er også her, du tilmelder dig.

Tumler du med

  • hvad meningen med det hele er, og hvorfor du er her?
  • at det går “meget godt” – men du kan mærke at livet er større?
  • hvordan du skal udleve dit livsmål, dit potentiale, dit talent?
  • hvordan du nu igen giver efter for din kvinde? Og undrer du 
dig over, hvordan det kunne ske?
  • at jo mere du giver hende dét hun beder om, jo mere utilfreds 
med dig bliver hun?
  • hvad din rolle er, både i forholdet til kvinder, familie, karriere?

Med andre ord:

udlever du hele dit maskuline potentiale?

Vi går i dybden med – og udfordrer – dit personlige lederskab og din maskulinitet, og undersøger hvem du i virkeligheden er, hvordan du kan være tro mod dig selv – hvordan du kan være autentisk – samtidig med at du kommer tættere på din kvinde.

Vi undersøger hvad der holder dig tilbage – og hvordan du kan gå igennem dét, så du kan nå dine mål og leve nærmere din dybe maskuline kraft.

Hvad er en mandegruppe?

Mandegruppen er en fast gruppe af mænd, der interesserer sig for at udvikle sig selv og deres maskulinitet. Respekt, ansvar og loyalitet er nøgleord i mandegruppen, hvor hver session er bygget op omkring en fast struktur.

Vi giver direkte og ærlig feedback. Også når det er svært, fx om hvad der afholder dig fra at have tillid til en anden mand.

Formålet med mandegruppen er at styrke og udvikle hver enkelt deltagers lyst, evne og vilje til at mestre sin maskulinitet. Det er en gruppe hvor du som mand kan udvikle dine maskuline færdigheder – og vokse.

Vi øver os i at mærke hinandens hjerter, rod og rygrad. Du finder ind til dine virkelige sandheder og styrker. Når du modtager og giver feedback eller udfordringer, som du ikke bryder sig om, viser gruppen sin virkelige styrke. Gruppen arbejder med 100 procent respekt og diskretion.

Indkøbskurv
Scroll to Top