Nytårsretreat på Samsø – 29/12 – 1/1

Slip alt det gamle og ufede, mærk dig selv og giv dig selv en fantastisk start på det nye år sammen med andre forandringsvillige spændende mennesker. Har du ønske om noget nyt og bedre, om forandring og klarhed på et nyt Perspektiv i 2012? Så tag med min kollega Peder Villadsen på nytårsretreat på hans fantastiske sted mellem-rummet på Samsø.

Jeg ville gerne selv med, men har valgt at blive hjemme med ungerne og familien – for retreatet er kun for voksne.

Hensigten
Er du usikker på hvad det nye år skal bringe for dig? Har du uro i kroppen og mangler du et overblik, en klarhed og en ny retning på hvor du er på vej hen? Kunne du tænke dig en rød tråd, som ville kunne støtte dig i dit ønske og i din intention?

Forstil dig en ren og frisk start på et nyt år, en start der vil give dig et værdifuldt fundament og overskud til dig selv, dine relationer, dine omgivelser og i dit livsformål. Vær med til at skabe dit eget personlige manitest, mantra eller symbol, som kan og vil inspirere dig dag for dag i det nye år.

Eller måske du bare har lyst til et anderledes nytår – du er velkommen!

Rammen:
Retreatet afholdes i stemningsfyldte rammer og god atmosfære i det smukke www.mellem-rummet.dk på Samsø.

Se Peders Website for mere info

Indkøbskurv
Scroll to Top