Kundalini Meditation m. Anna Posche 23/10 kl. 15

Anna Broager Posche, ID LifeCoach , kommer til Slotsgade 14A,1 i Hillerød og laver Dynamisk OSHO Kundalini meditation for alle interesserede. Dvs du kan deltage hvad enten du har prøvet det før eller ej. Denne meditationsform er fuld af bevægelse og giver sved på panden. Den åbner blokeringer i kroppen, og virker både forløsende og meget groundende – OG SÅ ER DET SJOVT!

Selve meditationen tager en time. Der er mulighed for en kop te eller kaffe bagefter.

Helt konkret er denne meditation bygget op således, at man guides af forskellige lyde/ musik, starter med at ryste kroppen igennem i 15 minutter, derefter danser kroppen de bevægelser der naturligt måtte komme, 15 min., herefter står eller sidder man stille i 15 min., og til slut sidder eller ligger man 15 min.

Alle er velkomne – HUSK løst komfortabelt tøjog et tæppe eller en yogamåtte

Begrænset antal pladser, så det er vigtigt at du tilmelder dig til Gitte Olesen på mail hjerte.essens@gmail.com eller eller mobil 41984048.

Det koster 50 kr at deltage (betales i døren)

Indkøbskurv
Scroll to Top