Kærlighedskontrakten (Sara Skaarup)

Jalousi, Parforhold, Parterapi, Seksualitet, Selvudvikling, Sex, Skilsmisse, Utroskab og ikke mindst Polyamory – det at elske (og elske med) flere.

Kærlighedskontrakten af Sara SkaarupDet og meget andet handler denne bog om – og den er god – RIGTIG god! Det er en af de bedste, håndgribelige og mest praktiske bøger jeg har læst på dansk om parforhold. Bogen handler i udgangspunktet om Polyamory – altså det at have flere partnere end én – uden at det er utroskab. Nogle ville kalde det “aftalt utroskab”, andre vilde kalde det noget svineri, andre igen være nysgerrige. Og nogle vil føle sig genkendt – “sådan har jeg det også”.

Selvom bogen altså handler om den måske sværeste, mest komplicerede og udfordrende måde at arrangere parforhold og andre intime relationer på, så er der virkeligt meget gods at hente. OGSÅ for den overvejende majoritet, der hverken ønsker eller har lyst til at leve udenfor den almindelige, monogame parforholds model.

https://tomasfriis.dk/butik/kaerlighedskontrakten-sara-skaarup/

Indkøbskurv
Scroll to Top