Afhængighedens fysiologi og psykologi 23/10 kl. 18

Foredrag med Marcus Myhr søndag den 23/10 kl. 18 i Slotsgade 14A, 1

Afhængighedens fysiologi og psykologi omhandler den konkrete kropslige afhængighed og den psykiske afhængighed samt metoder til at genskabe de samme tilstande af naturlig vej.
Først vil afhængighedens sprog og udtryksformer blive gennemgået ved at se på forskellige typer af afhængighed, herunder mad og sukker – afhængighed, hash-afhængighed, alkoholisme, købeafhængighed (shopaholic), arbejdsnarkomani og sexafhængighed.
Hvilke stoffer i hjernen bliver aktiveret gennem forskellige afhængighedsmønstre og hvordan hænger disse sammen med de følelsesmæssige afhængighedsmønstre.

Afhængighedens spiral: hvilke følelser dækker afhængighedens former over, og hvordan finder man frem til de oprindelige følelser som man i afhængigheden længes efter?
Marcus Risgaard Myhr afslutter en 4 årig psykoterapeut uddannelse i næste måned. Han vil komme og dele en masse viden med alle som kunne have lyst til at blive klogere på dette emne, hvad enten det er som behandler, pårørende,- eller fordi du selv har et misbrug.

Intentionen er at formidle viden, derfor koster det kun 50 kr at deltage (betales i døren)

Tilmelding på mail til Gitte Olesen hjerte.essens@gmail.com
eller mobil 41984048.

Indkøbskurv
Scroll to Top