Nu kan du selv se hvornår jeg har tid

Jeg har lagt min åbne kalender – dvs. de ledige tider – online. Du kan se dem under Ledige tider (og ja, det er de samme uanset hvor du finder dem i menuen). Og nej man kan ikke se dig eller din tid; Det er kun de ledige der ligger online.

Du bladrer frem og tilbage på de små blå pile i toppen af kalenderen.

Til en almindelig session (individuel eller parterapi) reserverer  jeg 2½ time, til en gratis minisession booker jeg 45 minutter. Du booker en tid ved at sende mig en mail med dato og tid(er) på de/n sessioner du ønsker. Så kommer der en bekræftelse retur hurtigst muligt. Kan du ikke finde noget der kan passe i din kalender, så skriv til tomas@tomasfriis.dk hvornår du ville kunne, så ser vi om ikke vi kan finde en tid, der passer alligevel.

Tiderne i kalenderen er “til information”, så det er “først til mølle”. Derfor kan du også ind i mellem risikere, at den tid du ønsker allerede er booket, selvom den ser ledig ud; Så får du naturligvis besked herom. Ellers sender jeg en bekræftelse med dato, tid og sted – BEMÆRK: tiden er først endelig booket når du får min bekræftelse pr. email eller sms. Bemærk også, at aften- og weekendtider takseres til alm. pris + 25%

Tiderne er alm. sessioner i Hillerød, med mindre der står WEEKEND, VALBY eller MINI; så er det selvfølgelig dét, der gælder.

Indkøbskurv
Scroll to Top