Fars dag – Gaver der faktisk flytter noget!

Fars dag er om 2 uger – den 5/6, også kendt som Grundlovsdag. Der er masser af måder at fejre far på, typisk ved at giver “mandegaver”; gode øl, gadgets, eller hvis det skal være hyggeligt en eller anden familie- eller kæresteaktivitet.

Hvis du er rigtig god ved ham, der er far til dine unger eller bonusunger, så måske et gavekort på den ultimative BBB-kærestegave: Burger+Bajer+Blowjob. Lav ham et gavekort på en Deluxe Burger, en Håndlavet mikrobryggeri-Bajer og et blowjob. Hvis det er din egen far i stedet for dine børns/bonusbørns, så stryg blowjobbet … :-) og giv ham en Biograftur i stedet.

Hvis du vil give din far, din bror – eller din mand på ungernes vegne – en gave, der faktisk sparker røv og flytter mere end end oppustet mave og et godt ræb, så har jeg fundet på tre rigtigt gode ting han kan have glæde af. Og som hans kvinde inddirekte også kommer til at nyde godt af. Det er det der på TV-dansk hedder en win-win-situation.

Den lille gave:"Den maskulione Mand" af David Deida

Bogen “Den maskuline mand” af David Deida er en af de vigtigste bøger, der er skrevet om maskulinitet og femininitet. Den har undertitlen “Udfordringerne ved kvinder, arbejde og seksuelt begær” og den er næsten umulig at være ligeglad med. Enten tænder den gnisten dybt nede i det inderste af den maskuline essens – eller også synes man at det er noget poppet amerikansk hippie-pis.

Prisen hos mig er 250,- inkl. porto hvis du bestiller senest på Fars dag den 5/6. Klik på knappen nedenfor for at bestille “Den maskuline mand” som gave til Fars dag. Hvis du vil bestille mere end én, så gør det på denne side, så bliver det billigere endnu.

Mandecoaching - Til mænd der tænker over detDen større gave:

2½ time Mandecoaching med temaet “Få mere kant og bliv din kvindes drømmemand” Det er 2½ time med fokus på rollen som kæreste, elsker, karrieredyr, far, søn … kort sagt på det at være den bedste udgave af den mand han i virkeligheden er. Normalprisen er 1.750,- inkl. Deidas “Den maskuline mand”. Min gave til Far er en rabat på 750,- – så prisen er  1.000,-  hvis du bestiller senest på Fars dag den 5/6. Klik på knappen nedenfor for at bestille 2½ times Mandecoaching + “Den maskuline mand” som gave til Fars dag.

Tag med i skoven - 48 timers maskulin udvikling der sparker røvDen store gave

Det bliver måske starten på en helt grundlæggende forandring i hans – og dermed jeres liv. Det er 48 timers workshop i skoven med titlen “Giv  dit liv retning, Mand!“. Du skal undvære ham i to døgn, men du får med garanti en ny mand hjem.

Temaer som

  • hvad meningen med det hele er, og hvorfor fanden DU er her?
  • hvad der forhindrer dig i at give DIN gave til verden?
  • hvordan du nu igen giver efter for din kvinde? Og undrer du dig over, hvordan det kunne ske og hvorfor hun alligevel bliver en sur kælling?
  • at jo mere du giver hende dét hun beder om, jo mere utilfreds med dig bliver hun?

Normalprisen er 2.695,-  plus Deidas “Den maskuline Mand” (250,-)  i alt 2.945,-

Med 1.000,- i rabat er prisen 1.945,- hvis du bestiller senest på Fars dag den 5/6. Klik på knappen nedenfor for at bestille “48 timers workshoppen “Giv dit liv retning, Mand!” + “Den maskuline mand” som gave til Fars dag.

Indkøbskurv
Scroll to Top