Bliv en bedre kæreste: Foredrag 13/10-10 i KBH

  • Er du bange for at miste din kæreste, dit parforhold og din kernefamilie?
  • Synes du at det er en udfordring at holde liv i kærligheden, at holde gnisten vedlige og at holde hverdagens leverpostej nede ?
  • Er der – foruden medgang og modgang – kommet alt for meget tomgang ind mellem dig og din kæreste?
  • Har du svært ved at fylde dit parforhold med nærvær, intimitet, glæde og positiv energi?
  • Vil du gerne lære hvordan man LØSER konflikter og problemer i stedet for at feje alt lortet ind under gulvtæppet?

Hvis du svarer ja til bare to af ovenstående punkter, så brug en aften sammen med Puk Degnegaard og mig selv til foredraget “Bliv en bedre kæreste“.

Book din plads på www.atvoksesammen.dk. Det koster kun 100,- inkl. vand og frugt – og så kan du tage din kæreste GRATIS med!

Du får indblik i, hvad det er der går galt, hvorfor det går galt – og selvfølgelig hvad du kan gøre for at holde dit parforhold midt på vejen – i stedet for at køre det i hækken.

Det er et par timer med masser af information, inspiration og helt konkrete, praktiske værktøjer til at få mere af det gode ind i dit liv og dit parforhold, og til at løse konflikter og problemer, så det virker!

Selvom du lige nu måske er “imellem kærester”, er der masser af hente – med mindre du selvfølgelig HAR besluttet dig for at være alene resten af livet.

Hvad venter du på? Book din plads på www.atvoksesammen.dk –  det koster som sagt kun 100,- incl vand og frugt – og så kan du tage din kæreste gratis med!

Indkøbskurv
Scroll to Top