Mandeterapeutens 15 datingregler for kvinder

Selvfølgelig er det forsimplet, og ingen regler uden undtagelser og bla. bla. bla.

Og alligevel: Der er en hel del visdom og dyrekøbte erfaringer kogt ned i disse 15 regler – eller filtre om man vil. Dem bør enhver kvinde være opmærksom på, når hun dater og vælger sig en mand – hvis altså formålet er at holde fast i ham. Til en sjov aften eller en ferie på Ibiza er det noget simplere, dér er der stort set  kun to regler: Ha’ det sjovt – Brug gummi!

Hvis du tror reglerne handler om højde, hårfarve, job, uddannelse, interesser eller om vægt og store overarme, så tager du fejl. Passerer en mand glat igennem disse 15 filtre, så er han sandsynligvis en keeper!

Hvis det er for alvor, så husk disse regler

 1. Gå efter guldet – hvorfor nøjes? Der ER en der er helt rigtig til dig derude. Hvis du ikke vågner ved siden af ham hver morgen, kan det måske være fordi du ikke er hans (types) drømmekvinde. Så må du starte med dig selv og blive din drømmemands drømmekvinde. Uanset hvad: Gå efter guldet, du skal holde ham ud længe, og “til døden jer skiller” er en ret drastisk løsning.
 2. Du er kun nummer 2 i hans liv! En virkeligt god mand har noget i hans liv, der er vigtigere end dig, vigtigere end ham selv. Det er en retning, en mission, en mening med livet, som han vælger fremfor dig hvis du tvinger ham til at vælge. Du har IKKE lyst til at være nr. 1, for hvis du er det vigtigste i hans liv, hvordan kan han så tage beslutninger og sætte en retning for jer begge? Hvis du er vigtigere end ham, så kan du klare dig uden ham. Har du lyst til det? Til gengæld SKAL du være ubetinget nr. 1, på listen over hans kvinder – inkl. hans mor.
 3. Overvej nøje om du vil have en anden kvindes mand. Hvis hun er rigtig glad for ham er det selvfølgelig et tegn på at han er noget / kan noget – prøvekørt og godkendt så at sige. Men hvis trofasthed ikke er hans stærke side, så regn ikke med at du lærer ham det – så lækker er du heller ikke. Én gang utro betyder IKKE altid utro, men hvis han er “hende” utro med dig, så  må der hellere være en usædvanlig god grund. Hvis ikke du kender den og tror på den, så var du advaret. At du gider knalde ham er IKKE en god grund!
 4. Få styr på det med sexen. Hvis hans behov er markant forskelligt fra dit – uanset om det er større eller mindre – så tag det som et tegn på en grundlæggende forskel. Hvis du ikke har LYST til at have så meget (eller så lidt) lyst som ham, så får du det aldrig – og når i dater er både han og du den bedste udgave af jer selv – så regn ikke med at det af sig selv bliver markant bedre.
 5. Han ser porno. Hvis ikke han gør er han enten blind – eller der noget underligt ved ham. Vil du gerne have en underlig mand?
 6. Hvis han ikke kan tåle kondomer, så send ham til lægen eller køb de dyre latex-frie. Hvis han ikke har knaldet med andre, så er der måske en grund til det. Hvis han har knaldet med andre er der sikkert én der lod ham slippe for gummiet. Vil du have alle hendes bollevenner med i seng?
 7. Hans jalousi er IKKE et tegn på at han elsker dig. Hvis han er kontrol-freak, så er han kontrol-freak – send ham til en terapeut og få nøglen inden han går!  Hvis alle hans tidligere kærester har knaldet udenom, så er det stadig HAM der er fællesnævneren, og har han svært ved at rumme dig som du er, så er du ikke en kæreste men et “projekt”.
 8. Hold fast i dig selv – hvis dine hobbies, interesser, sport osv. er vigtige nu, så lad være med at opgive dem “for hans skyld”. Du får brug for at hente energi alle mulige andre steder; han hverken kan eller skal give dig det hele. Og hvis han gerne vil, så er der noget galt. Hvis ikke du har nogen, så få nogen og det gælder både veninder og interesser: Ingen ordentlig mand er indstillet på at skulle være alting for dig altid. Få dig et liv og nogle veninder og hold fast i dem!
 9. Test ham under pres: Hvis han giver op overfor problemer, går i sort eller piver når det er lidt svært, så kommer DU til at være manden i forholdet. Hvis det er sådan du gerne vil have det, så overvej at finde en pige-kæreste + en sæddonor i stedet.
 10. Check familien; Du kommer til at ligne din mor, han kommer til at ligne sin far (og/eller hans mor!). Alt det han er blevet præget med har han taget med hjemmefra; Så check fabrikken hvor han er bygget, og hvis du ikke kan lide hvad du ser, så var du advaret! Vær opmærksom på hvordan han behandler dig og taler til dig og om dig ude i livet; foran venner, familie osv.  Hvordan du har det med det? Hvis du synes du hele tiden skal undskylde for ham (eller for dig selv) så løb! Du vil have en mand der gør dig stolt, og som er stolt af dig.
 11. Kig på pengene; hvis han er “midlertidigt flad” mens i dater, så er han permanent flad når i bliver gift. Det er OK at splitte udgifter og restaturant-regninger rimeligt – at han skal låne er ikke rimeligt i længden. Kodeordet her er “rimeligt” – ellers ender du som Sugar Mommy. Kig også på hans investeringsmønster;Hvis det hele går til motorcyklen mens han bor i en 1V hule, så er han nok ikke redebygger. Hvis det hele er investeret i mursten er manden nok ikke til spontane jordomrejser. Hvad vil DU gerne have – vær tro mod det!
 12. Hvordan behandler han tjeneren, buschaufføren, kassedamen og den gamle dame? Ordentlige mænd er ordentlige overfor alle – punktum!
 13. Du har ikke lyst til at opgive dine mandevenner, men hvis det er nogen du har haft sex med, så check lige om du synes det er OK at han bliver ved med at se de piger han har været sammen med – Og omvendt. Moral er godt, dobbeltmoral er ikke en gang halvt så godt. Hvis han ikke hylder principperne “lige for lige” og “ens regler for begge” nu, så kommer han ikke til det senere.
 14. Vil du være HELE hans liv? Sunde mænd har nære venner og andre interesser end dig. Hvis han er enspænder så kommer du til at servicere ALLE hans følelsesmæssige behov – eller også får han dem ikke dækket. Så enten er  han ulidelig, illoyal, egoistisk så alle dropper ham, eller også er han en træmand. Har du lyst til at være den eneste han kender?
 15. For guds skyld: Frels ham ikke: Hvis han har brug for dig til at komme væk fra sin kone, sine forældre, sin gettho eller sit liv, så hænger du på ham for alvor Så ender “til døden jer skiller” med at blive den relevante løsning.

Hvis ovenstående er for omfattende og overvældende eller du bare kun kan huske én regel, så er den her:

Du kan ikke lave ham om, han HAR allerede en personlighed.

 • du kan ikke true ham til at blive anderledes
 • du kan ikke sulte ham til at blive anderledes
 • du kan ikke lokke ham til at blive anderledes
 • du kan ikke knalde ham til at blive anderledes

Hvis du KAN lave ham (radikalt) om er han ikke en mand, så er han en regnorm.

You go figure……..

Indkøbskurv
Scroll to Top