fbpx

Er pikken klogere end sin ejermand?

Igår havde politiken.dk så den tredie artikel i serien om den moderne mand og hans maskulinitet. Hvor den første handlede om Berlingo-Bent den anden om moderne fædre handler denne tredie om hans seksualitet – og problemerne med den

Jeg tillader mig at bruge et gammel Carl-Mar citat om mænds præstationsproblemer og impotens –

“pikken er klogere end dens ejermand”

Som sædvanligt er der flere vinkler på det, i denne artikel gode pointer fra bl.a Christian Graugaard, Henning Bech og Hans Bonde: er det en udfordring og en gave eller er det et problem for den enkelte mand og for mandskønnet.

Min vinkel er som vanligt baseret på erfaringen fra min praksis: For den mand, der ikke kan få den op at stå pga. præstationsangst eller fordi hans kæreste vasker gulv med ham og hans manglende selvværd er det sgu svært at se deres slappe pik som

»Det er både intenst og vidunderligt, at kvinder hellere vil begære og elske deres mænd end have et skaffedyr. Det giver en meget større lykkefølelse for mænd og er en kæmpe befrielse, når sexlivet ikke kun går den ene vej.

For dem er det lettere at opfatte denne del af Hans Bondes udsagn:

Men omvendt er det farligt med sådan en brug og smid væk-kultur, når det kommer til parforhold. Det kan skabe et stort forventningspres, og hvis man ikke kan skabe begær som mand, er det endnu et konkurrenceparameter, man kan tabe på«, siger Hans Bonde.

Jeg tror at det – igen – kommer til at dele mændende op i et taber- og et vinderhold: De der faktisk KAN begå sig i denne nye “verdensorden” vil svømme i mælk, honning og kvindebarme. Mens de der ikke kan kommer til at kigge i vejviseren. Ligesom mange af dem forgæves kiggede efter uddannelsen, jobbet, økonomine, prestigen og det at have kæreste og børn samme sted.

Verden har brug for bedre mænd. Det kræver handling, initiativ og kraft – at gøre noget.

Indkøbskurv
Scroll til toppen