Mandekursus.dk er i luften

Så er den første udgave af www.mandekursus.dk i luften.

Indholdet er kendt :-) men det er kun starten: Planen er at der dels skal komme mere af mit eget indhold til, dels at åbne sitet for andre, der arbejder målrettet med mænd og maskulinitet. Så kan vi skabe en fælles ressource og dermed større opmærksomhed om, at selvudvikling, personlig udvikling, terapi og det at vokse som menneske OGSÅ er for mænd. Endda i høj grad!

Hvis du vil være en maskulin mand, så sæt retning på dit liv – tag fat, GØR noget. Der er tilbud derude, de skal bare findes. Hvis du har noget at tilbyde fx. Mandegrupper, Mandekurser, Mandeworkshops, udviklingsforløb for mænd eller andet, SOM ER MÅLRETTET MÆNDS PERSONLIGE UDVIKLING så giv lyd. Til en start: tag fat i mig og send mig noget indhold, så lægger jeg det på sitet. Senere vil du kunne få adgang til at vedligeholde dit eget indhold – så bliver det som du vil have det og jeg slipper for arbejdet :-)

Eneste krav: “I’ll show you mine if you show me your’s” Hvis du får indhold på www.mandekursus.dk, så forpligter du dig til at omtale og linke tilbage til www.mandekursus.dk. Det handler om at vi hjælper hinanden fremfor at tro at vi tager noget fra hinanden.

… ligesom med kærlighed; Den vokser kun når vi deler ud af den!

De bedste hilsner og de største håb!

Tomas

Indkøbskurv
Scroll to Top