fbpx

Fik du ingen Valentinesgave?

Man kan diskutere for og imod Valentines og det at fejre kærligheden på én særlig dag (fremfor hele året rundt). Hvis du lige ser bort fra den detalje, så kunne Dialogspillet have været din perfekte Valentinesgave.
Fik du ingenting (eller bare ikke et Dialogspil) så må du jo selv købe det! For én gangs skyld en gave der handler om JER og om noget af det vigtigste i jeres parforhold.

For mange par forsvinder de dybe, varme og nære samtaler – og erstattes af snak om hverdag, madpakker, pligter og problemer. Og hvor der før var samtaler om behov og drømme kommer i stedet skænderier om hvorfor “DU ikke kan eller vil opfylde MINE behov”.

Køb DialogspilletDialogspillet er udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i samtalerne. Sammen med ”7 regler for god dialog” bringer spillet forelskelsens dybe samtaler tilbage i jeres forhold.

Dialogspillet er den perfekte kærestegave. Bestil det til dig og kæresten – eller få det sendt direkte hjem til ham eller hende du gerne vil spille dialog med. Prøv Dialogspillet – det giver dybde, nærhed, tillid, respekt og varme. For dybe samtaler ER den lim, der holder sammen på jeres forhold.

NY 2018-udgave med

  • 360 spørgsmål til den dybe samtale
  • Terning og spilleregler
  • Ekstra øvelser og teknikker der giver mere og bedre kommunikation – og mere nærhed og intimitet i parforholdet
  • 7 regler for god Dialog“-postkort.

KØB Dialogspillet – Klik HER

 

Indkøbskurv
Scroll til toppen