Dialogspillet er din perfekte Valentinesgave

Dialogspillet er din perfekte Valentinesgave – køb det her og vær klar til Valentines Day. For en gangs skyld en gave der handler om JER og om noget af det vigtigste i jeres parforhold.

For mange forsvinder de dybe, varme og nære samtaler – og erstattes af snak om hverdag, madpakker, pligter og problemer. Og hvor der før var samtaler om behov og drømme kommer i stedet skænderier om hvorfor “DU ikke kan eller vil opfylde MINE behov”.

Køb Dialogspillet: Klik her

Køb Dialogspillet

Dialogspillet er udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i samtalerne. Sammen med ”7 regler for god dialog” bringer spillet forelskelsens dybe samtaler tilbage i jeres forhold.

Dialogspillet er den perfekte kærestegave. Bestil det til dig og kæresten – eller få det sendt direkte hjem til ham eller hende du gerne vil spille dialog med. Prøv Dialogspillet – det giver dybde, nærhed, tillid, respekt og varme. For dybe samtaler ER den lim, der holder sammen på jeres

Køb Dialogspillet: Klik her

Indkøbskurv
Scroll to Top