Udsolgt – ny liste er åben

Mandegrupperne er p.t. alle fuldtegnede – men ventelisten er åbnet til den næste gruppe, der starter i enten december 2009 eller januar 2010.

Den nye gruppe kommer til at køre onsdag aften hver 4. uge – send en mail til mand@tomasfriis.dk for at komme med på listen eller klik her for at læse mere om mandegrupperne.

Tilsvarende er der (næsten) udsolgt til workshoppen “Få nosserne tilbage” som kører 2-4 oktober. Hvis du gerne vil deltage – men ikke kan – i starten af oktober, så planlægger vi at gentage workshoppen i november og igen til april. Send en mail for at komme med på listen

Workshoppen starter fredag kl. 17 og slutter søndag kl. 17. Enkelte har spurgt, om man ikke kan koble sig på workshoppen senere fredag aften eller i løbet af lørdagen.  Der er svaret: Desværre – det er enten fra starten eller slet ikke! Vi kører på for fuld kraft fra kl. 17 – og hvis man ikke er med fra starten bliver det nærmest umuligt at komme med i kampen for alvor.

Der bliver kun i øvrigt kun én forskel på disse workshops: Det bliver lidt koldere i vejret i november – men ikke mere end at du kan overleve det.

Vel mødt!

Indkøbskurv
Scroll to Top