Tak for en god aften, mænd!

Kære Mænd

TAK for jeres deltagelse, TAK for jeres måde at være på, TAK for det i delte og TAK for alt det i ellers bidrog med i lørdags. Jeg havde uovertruffen aften, og jeg håber der kommer flere efter samme eller lignenede model. Jeg har sat et kryds i min egen kalender Lørdag den 19. september – og hvis du sætter et kryds samme dato i din egen kalender har du modnet den til at modtage invitationen til det næste mandearrangement efter en – næsten – identisk skabelon.

Jeg ville jo gerne – men kan ikke alene – sprede ideen, tanken og praktikken om en gang imellem at mødes i sammenhænge der udelukkende består af mænd. Der sker noget særligt i et forum der udelukkende består af mænd – og det skete der også noget af i lørdags. Jeg vil derfor bede jer hver især overveje nøje, om det ikke skulle være muligt for jer selv at invitere en håndfuld eller to af gode mænd i jeres eget netværk (+ ét led udad!!) til tilsvarende (eller helt anderledes) arrangementer for mænd. Det behøver jo ikke at være hverken 20 eller 30 mennesker, hvis det fylder mere end jeres rammer kan bære. Bare GØR det – det koster kun en bunke emails, en tur i Føtex, et minimum af praktik og en aften af jeres liv – og udbyttet er dybde, nye relationer og simpelthen: lidt bedre mænd. Altså:”Pay it forward!”

Brug muligheden for at netværke – og husk selvfølgelig at invitere disse “nye mænd” i dit netværk med til dit mandearrangement.

Som en lille krølle på halen: Vi præsterede – udover en god aften – at lave et overskud på 1.000,- til SOS Børnebyerne, så hvis du havde lidt hovedpine søndag var det for en god sag.

Med en dybtfølt tak for en fantastisk aften!
Tomas

Indkøbskurv
Scroll to Top