2009/06 Juninyt fra www.tomasfriis.dk

Glædelig sommer! På en måde er det pinligt, at mine nyhedsbreve kommer med så varierende (læs temmeligt lange) mellemrum – det sidste handlede om nytårsfortsætter! På den anden side er jeg selv træt af, at nogle af de nyhedsbreve jeg selv følger med i fra kolleger og konkurrenter kommer SÅ tit, som tilfældet er; og med ét budskab: Jeg laver det samme som jeg altid har lavet, kom nu og køb. Jeg håber du kan leve med frekvensen, og især at indholdet kan pirre dig lidt. Hvis du synes det er for lidt (eller for meget eller bare forkert) så send mig en mail med teksten “AFMELD” i emnelinien, så bliver du fjernet fra mailinglisten.
 
Min ‘luksus’ det sidste halve år har været, at jeg simpelthen ikke har tid til at skrive nyhedsbreve. Kontoret har været fyldt med klienter stort set hver dag, og med pt. fire mandegrupper og det administrative oveni har nogle af dagene været rigtigt lange. Men især spændende, berigende, lærerige og af og til rørende og hjertelige. Som min Facebook profil siger lige nu: “i SKAL passe ekstra på jeres parforhold her lige før (og under) ferien. Der er ALT for travlt ifht. årstiden” Faktisk er de næste ledige tider først efter ferien: Fra medio august er der igen rimelig plads i kalenderen og forhåbentlig en mere normalt aktivitetsniveau og herunder en ventetid på højest en uge.
 
Oveni arbejdet har jeg har haft fornøjelsen at være med i et par programmer på DR-P1 og DR2, og i sensommeren kommer der mere TV om mænd og parforhold på DR2, hvor jeg også har fået lov til at kloge mig lidt på, hvad det er mænd kan gøre for at leve med mere nærhed, mere bevidsthed og mere retning – og dermed bidrage til langt bedre parforhold. Altså: Hvad er det, der skal til når terapien er slut og virkeligheden begynder. Du kan stadig høre indslagene på dr.dk: Du finder links til dem her: https://tomasfriis.dk/?cat=34
 
Det næste, der står for er Vision Quest i Sverige i om et par uger – jeg har talt varmt om det og nu er det altså lige om et øjeblik. Jeg glæder mig til turen: Det meste af 2 uger i naturen, en del af tiden alene og fastende. Mere herom i næste nyhedsbrev i sensommeren.
 
Hvis du er kvinde (jeg skriver så tit om tilbud kun til mænd) så læg mærke til dette; I slutningen af august kommer Ariel Daunay (David Deidas assistent som jeg tidligere har skrevet om) tilbage – denne gang i form af et 4 dages retreat på Langebæk Retreat Center. Hvis du vil arbejde intenst med din femininitet og din evne til at åbne i kærlighed, så er det et absolut “must-go”. Det er KUN for kvinder, det er en fantastisk chance og det er prisen også: beskedne 3.550 for 4 dage – ALT inkl. Men du skal skynde dig. Mere info her: www.tomasfriis.dk/ariel.pdf. Jeg har som sådan ikke noget med arrangementet at gøre – men jeg vil meget gerne promovere det hvor jeg kan; Der er meget, meget få steder du kan komme til at arbejde så dybt med din kvindelighed og feminine essens.
 
Et andet tilbud i samme kategori – men som et længevarende forløb kommer fra Maj Wismann, der starter en kvindegruppe på Fyn til august. Hvis du har muligheden (og er kvinde og Nyborg ikke er alt for langt væk for dig), så deltag – jeg er sikker på at du ikke vil fortryde! Se mere på http://www.majwismann.dk/
 
Tilbage til mændene: I efteråret starter jeg endnu en mandegruppe i Hillerød. De eksisterende grupper er i formatet ret traditionelle samtale/udviklingsgrupper. Med den nye gruppe (der starter 3/9) drejer vi formatet i en lidt mere fysisk og øvelsesorienteret retning. Det betyder at vi bruger noget af tiden på en stribe maskuline øvelser / træningsformer, der skærper din evne til at være tilstedeværende, nærværende og fuldt fokuseret. Se mere på www.tomasfriis.dk/mand – der bliver plads til 8 deltagere.
 
Og så appetizeren, rosinen i pølseenden: Til oktober kører jeg sammen med Robert Estrup den første af en række “Få nosserne tilbage“-workshops, kun for mænd. Det bliver intense 48 timer med fysiske, mentale og følelsesprovokerende øvelser, oplæg, dyb samtale, udfordringer af din selvforståelse og ikke mindst kærlig, ærlig og direkte, maskulin feedback i et rum og et format, som vil flytte noget inden i dig. Deltagerantallet er begrænset til 12 – læs mere her: https://tomasfriis.dk/?page_id=252 og sæt kryds i kalenderen den 2-4. oktober.
 
Endelig er det en fornøjelse at kunne byde velkommen til Psykoterapeut (MPF) Ea Lethin Vedel, der fra 1/7 flytter ind på Milnersvej 10 – så vi nu er tre i kontorerne; foruden Ea er det Psykolog Tusse Sidenius og mig selv. Flere ord om Ea og de områder hun særligt arbejder med i første nyhedsbrev efter ferien.
 
Med ovenstående vil jeg gerne sig tak for første halvår og ønsker dig en varm, kærlig og udviklende sommer.
 
De bedste hilsner
 
Tomas
Indkøbskurv
Scroll to Top