Tomas Friis åbner i Århus!

Jeg modtager flere og flere henvendelser fra (potentielle) kunder der bor i Jylland, som spørger om der ikke finde “én som dig” i Århus – eller hvor de nu bor. Enkelte har så valgt at tage turen til Hillerød, men det ER trods alt for langt for de fleste. Jeg anbefaler gerne et par af mine gode og rigtigt dygtige kolleger i det jyske, men ligesom jeg ikke er dem, så er de jo heller ikke præcis som mig.

Mandeterapi (og Parterapi med en maskulin vinkel) ER ikke hyldevare så mange steder endnu – men vi kan jo håbe at det kommer.

byskilt_aarhus_med_ramme.JPGLøsningen på udfordringen er, at jeg fra 4/4 har valgt OGSÅ at arbejde i Århus – foreløbigt 3-4 dage om måneden.

Du kan allerede nu booke tider i til coaching, mandeterapi og parterapi i Århus. Planen er også at etablere en mandegruppe i Århus i løbet af foråret – ring eller send en mail for at blive skrevet op allerede nu.

For de aller fleste skulle afstanden dermed gerne blive reduceret til noget mindre end 200km i stedet for mindst 250 km – og nogle gange meget længere.

Jeg har foreløbigt planlagt følgende faste dage i Århus i første halvår:

Torsdage: 17/4, 15/5, 12/6 (Typisk fra kl. 14-21)
Fredage: 4/4, 18/4 (st.Bededag), 2/5, 16/5, 30/5, 13/6 (Typisk fra 10-18)

Jeg forventer enkelte ektra dage i tilknytning til ovenstående, men de er ikke fastlagt endnu.

Indkøbskurv
Scroll to Top