Om igen Dorit

Hvem sagde knibtangsmanøvre? Dorit Otzen har opdaget at nypuritanismen er slået igennem i Sverige og – efter gadeprostitutionen skiftede karaktér i Oslo – også på vej i form af et forbud mod sex-køb i Norge.

I Politiken kan man læse, at vi nu skal passe på os selv i lille Danmark. De andre har “blokeret” (ved at fratage de prostituerede retten til at fungere som prostituerede – og fordi vi ikke er faldet for nypuritanismen endnu, så må vi hellere skynde os, for ellers kommer alle de stakkels udenlandske gadeludere til Danmark. Hvis vi også lukker af Dorit; tror du så at de tager hjem til Hviderusland, Gambia og hvor de ellers kommer fra – og lever lykkeligt til deres dages ende?

Man må jo konstatere, at de eneste Dorit Otzen er ligeglade med er de prostituerede. Forstå det nu Dorit: For de prostituerede der er nederst i hierarkiet (og altså dine klienter på det kristne tilbud Reden) er prostitution ikke problemet. Det er løsningen. Muligvis en lorteløsning. Men trods alt en løsning, hvor alternativet fx. er at rulle gamle damer, lave bræk eller pushe. Og det gælder uanset om problemet er narko, “kun” drømmen om hurtiger(re) penge i det rige nord eller hvad der nu er årsagen til, at pigerne vælger prostitution som … tada: LØSNING.

I virkeligheden handler det vel om, at hvis de kommer væk fra gadebilledet og HELT ned i underverdenen, så slipper vi for at se dem. Og snip snap snude – så er prostitutionsproblemet ude. Og Dorit kan klappe i hænderne sammen med de andre hellige og sige : Se nu har vi løst prostitutionsproblemet. Mens vi i virkeligheden har fjernet løsningen fra dem, der HAR et problem. Og arbejdet fra de sexarbejdere, der “bare” har det som et job.

Der er jo en grund til at Center for Menneskerettigheder tager afstand fra at forbyde prostitution – uanset om man sigter mod sexarbejderne eller sexkøberne.

Indkøbskurv
Scroll to Top