2008/02 Februarnyt fra www.tomasfriis.dk

  

Hvordan er temperaturen i dit liv?

Ved du hvordan temperaturen er på de forskellige dele af dit liv? Værdihjulet er et værktøj til at give dit liv et grundigt serviceeftersyn. Du kan selv lave dit eget værdihjul – i fred og ro og i dit eget tempo. Læs artiklen om Værdihjulet – serviceeftersyn til dit liv og opdag, hvor du trænger til at fokusere mest af din energi. 

Selvudvikling, spiritualitet, coaching, psykoterapi osv. er i ret stor udstrækning blevet kvindernes domæne. Om det er fordi psykologien som fag blev grundlagt med “hysteriske kvinder” som målgruppe – eller om det bare er fordi kvinder generelt er bedre til og mere vante til at beskæftige sig med deres eget “indre liv” skal jeg lade være usagt. Men faktum er, at mænd og mænds måde at reflektere over sig selv og over rollerne som mand, far, elsker, søn, skaffedyr osv. og over maskulinitet og kønsroller ikke har fået ret meget plads.´

 

Det vil jeg gerne give mit lille bidrag til at løse op for, og inviterer derfor til Mandegruppen 2008: 

 

Nu starter Mandegruppen 2008.

Savner du et rum, hvor du kan være dig selv – et rum hvor du bliver forstået fordi de mænd du er sammen med tænker, føler, reagerer og tvivler på samme måde som du selv?

 

Det kan være svært at finde tid, rum og tillid til at diskutere de store spørgsmål med familie og venner. Sammen med vennerne, på fodboldholdet, blandt kollegerne og i andre sammenhænge udfylder du en bestemt rolle. En rolle, der ofte har svært ved at give plads til at tvivle, og til tale om de dybe ting.

 

Mandegruppen er et tilbud til mænd der tænker over livet og maskuliniteten – og måske har problemer med at finde ud af det i forbindelse med karriere, familie, parforhold, skilsmisse eller sexliv og seksualitet. Mandegruppen består af 5-8 deltagere der mødes en fast aften hver fjerde uge for at dele og lære, for at være sammen i et 100% maskulint rum og for at “opdrage” hinanden og selv vokse i rollen som mand. Mandegruppen er din mulighed for et ægte maskulint netværk, hvor der uden begrænsning er plads til at tænke og tale om de dybe ting, plads til at lufte sin tvivl og ikke mindst plads til at forpligte sig til at vokse.

Datoer 2008:

5 marts (Uge 10)
2 april (Uge 14)
30 april (Uge 18)
28 maj (Uge 22)
25 juni (Uge 26)

 

13 august (Uge 33)
10 september (Uge 37)
8 oktober (Uge 41)
5 november (Uge 45)
3 december (Uge 49)

 

Prisen er 400,- pr. gang – og tilmelding er bindende. Du tilmelder dig pr. mail eller telefon

 

Læs mere her:

 

Mange hilsner

 

Tomas  

 

Indkøbskurv
Scroll to Top