Mandegruppen mangler DIG

Vi mangler to-tre deltagere for at få sat den nye mandegruppe igang.

Mød andre mænd, der tager deres sig selv og maskuliniteten alvorligt. Det kan være svært at finde rum og tillid til at diskutere de store spørgsmål med familie og venner. Sammen med vennerne, på fodboldholdet, blandt kollegerne og i andre sammenhænge udfylder du en bestemt rolle. En rolle, der ofte har svært ved at give plads til at tvivle, og til tale om de dybe ting.

Mandegruppen er et udviklende og forpligtende fællesskab

  • om hvad det vil sige at være mand i forhold til kæresten. Både følsom, respekterende og maskulin alfahan. Hvem er skaffedyret, og hvordan skal det se ud? Hvordan bevarer du spændingen og gnisten i et parforhold, hvor rollerne er skiftet radikalt?
  • om hvad det vil sige at være far i forhold til ungerne – uden at være en klon af mor. Hvordan virker en mand som ankerpunkt og omsorgsgiver i familien? Om hvordan du som far bliver dine børns forbillede og den rollemodel som du næsten med garanti selv har manglet.
  • om hvordan det virker næsten umuligt at få et nyt liv efter skilsmisse, job-tab eller andre store begivenheder i livet.
  • om hvordan man(d) klarer sig, når mænd er sexobjekter i medierne, med hovedpine i soveværelset hvor spørgsmålet er: Skal det løses med panodil eller Viagra.
  • der mødes den sidste onsdag aften hver måned

Læs om Mandegruppen her – og kontakt mig for at høre om det er noget for dig.

tomas@tomasfriis.dk 

eller 4031 4014 (efter 17)

Indkøbskurv
Scroll to Top